Furkan Vakfı 24 Yaşında

"Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalı" söylemiyle yola çıkan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı bugün 24 yılı geride bıraktı. 30 Ocak operasyonu ile haksız bir şekilde faaliyetlerinden men edilen Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfının kuruluşunun 24. yıldönümü...

Furkan Vakfı 24 Yaşında
22 Kas 2018 20:26:43

Yıllardır çeşitli eğitim ve kültür faaliyetleriyle halka hizmet verdiği bilinen Furkan Vakfı kuruluşunun 24. yılına girdi.

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin gayret ve çabalarıyla kurulan vakıf, geçmişten bugüne yapmış olduğu çalışmalarla, ülkemizde maddi manevi birçok yönden destek olmuş, halkın sevgi ve güvenini kazanmıştır.

‘Biz Medeniyetimize Dönüyoruz’ sloganıyla yola çıkan, çizgisi daima Kuran ve Sünnet olan, kurulduğu günden itibaren faaliyetlerine aralıksız devam eden Furkan Vakfı, 24. Yıldönümü anısına bu akşam, toplumun maslahatı ve Allah’ın rızası için çalışarak geçirilen 24 yılın anlatılacağı bir söyleşi programı gerçekleştirdi.

Ayrıca twitterda başlattıkları #FurkanVakfı24Yaşında etiketi Türkiye gündeminde 2. sıraya yükseldi.



24. yıla özel, geçmişten günümüze Furkan Vakfı, konulu söyleşi programı, bugün (22 Kasım Perşembe) saat 20.30'da sosyal medya kanalları üzerinden canlı yayında izleyicileriyle buluştu.

 #FurkanVakfı24Yaşında etiketi ile atılan bazı tweetler;






 

 



0 Yorum

Yorum Yaz