'Her şey kurmaca, bizlere sözleşme imzalatıyorlar'

Esra Erol adlı kişinin sunduğu evlilik programına katılan Ayça isimli bir kadın, her şeyin kurmaca olduğunu ve günlük para aldıklarını itiraf etti.

Eklenme Tarihi: 15 Mar 2017
1 dk okuma süresi
Güncelleme Tarihi: 26 Eyl 2024
'Her şey kurmaca, bizlere sözleşme imzalatıyorlar'

Ahlaki bozulmanın, toplumsal çöküşün sebebi olan programların başını çeken evlilik programları ile alakalı her şeyin kurmaca olduğu yönünde açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Esra Erol'un evlilik programından ayrılan Ayça isimli bir kadın, Instagram’dan itiraflarda bulundu.

'BİZLERE SÖZLEŞME İMZALATIYORLAR'

Açıklamada, "Bizlere sözleşme imzalatılıyor. Günlük para alıyoruz. Damat adayı Ahmet’le aşk yaşamadım.

Birlikte yemeğe dahi çıkmadık. Kıyafetlerim bile kendimindi. Her şey kurmaca. Programda bana taktığı yüzük bile annemin Umre'den getirdiği yüzük. Caner ve Berke aşkı da kurmaca. Caner locada herkesten çok para kazanıyor. Herkes oynuyor, Esra Erol da yönetiyor" itiraflarında bulundu.