İşte Faruk Beşer’in İki Yüzü

Faruk Beşer geçtiğimiz günlerde Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye projenin bir ucu diyerek iftira ve ihanette bulunmuştu. Daha sonra yaptığının hata olduğunu özel bir mesajda kabul eden Faruk Beşer buna rağmen genelden başka şekilde davranarak ne olduğunu ortaya koydu. İşte furkanvakfi.net sitesinden yayınlanan Faruk Beşer'in iki yüzünü ortaya koyan yazı;

İşte Faruk Beşer’in İki Yüzü
29 Tem 2016 18:51:34

1-      Hiçbir delile dayanmadan Hocaefendi’yi darbecilerle beraber ve onların ucu gibi göstererek iftira ve ihanet etti. Tutuklanmasını sağlamaya çalıştı.

 

2-     Attığı iftiradan dolayı kendisine tepki gösteren tarafsızlardan biri böyle yazınca O’na özelden mesaj göndererek şöyle dedi:

 

3-      Yaptığının hata olduğunu kabul etti ama bunu açıklamadı. Sonra yine tepkilere kızıp öncekinden daha ağır son mesajını yayınladı.

 

4-      Özelden başka genelden başka yazıp NE OLDUĞUNU ORTAYA KOYDU!

 

 

Açıklama:

 

1-      Kur’an delille konuşmayı emredip zannı büyük günah saydığı halde “altıncı hissim” diyerek hem zannda bulundu hem iftira etti hem de hedef gösterdi.

2-      Hiç tanımadığı Furkan Hareketini şeytanın sağdan yaklaşması olarak tarif etti.

3-      Bugüne kadar hiç kimseyi tahrik etmemiş, yanlış eyleme izin vermemiş Hocamızın gençleri tahrik ettiğini söyleyerek iftira etti.

4-      Hocamızın hükümete yaptığı iyi niyetli uyarıyı darbecilerin ucu olmak şeklinde yorumlayarak iftira etti.

5-      Binlerce arkadaşımıza sürü, bir cemaatin 51 yaşındaki Hocasına da “racon kesen delikanlı” diyerek hakaret etti.

 

Takdir vicdan sahiplerinindir.

 

Kaynak: www.furkanvakfi.net

 

 

 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz