Özgürlük Yürüyüşlerinin 126. Gününde Adana Merkez’de Yüzlerce Kişi Yürüdü…

Alparslan Kuytul Hoca’nın tutukluluğunun 217. gününde başlanan ve aralıksız devam eden özgürlük yürüyüşleri 126. Gününde Adana Merkez’de yüzlerce kişi yürüdü.

Özgürlük Yürüyüşlerinin 126. Gününde Adana Merkez’de Yüzlerce Kişi Yürüdü…
18 Oca 2019 11:29:44

Özgürlük, adalet ve akıl ve ruh sağlığı için günde 10 bin adım sloganıyla, artan zulümlerle dikkat çekmek için başlanan özgürlük yürüyüşleri dünya genelinde büyük ses getirdi. Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli illerinde aralıklarla yapılan yürüyüş; Adana ve Başkent Ankara’da aralıksız bir şekilde yapılarak bugün 127. gününe ulaştı. Geride bırakılan bu sürede Alparslan Kuytul Hoca’nın talebe ve sevenleri, özelde Alparslan Hocanın haksız tutukluluğuna son verilmesi genelde özgürlük ve adalet için milyonlarca adım atmış oldu.

Adana'da başlayan özgürlük ve adalet mücadelesi tüm dünyaya "özgürlük yürüyüşleriyle" yayıldı. 126. Gününde Adana Merkez’de yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen özgürlük yürüyüşünden ihtişamlı görüntüler ortaya çıktı.

Şehir merkezlerinde sessizce yürüyen gönüllüler, 8 Kasım'da terörden tahliye olan ancak 22 Ocak’ta tutuklu yargılandığı davanın duruşması görülecek Alparslan Kuytul Hoca için adalet istiyor.



0 Yorum

Yorum Yaz