Ramazan Brandalarına Kesilen Fahiş Ceza, Alparslan Hoca'nın Haklılığını İspat Etti

Alparslan Hoca, Ramazan ayında asılan "Hoşgeldin Ramazan" brandalarına toplamda 73 bin lira idari para cezası kesilmesini değerlendirdi. Din düşmanı derin devlete dikkat çeken Alparslan Hoca: "Din düşmanı derin komite, Diyanet'e de hakim olmuş vaziyette" dedi.

Ramazan Brandalarına Kesilen Fahiş Ceza, Alparslan Hoca'nın Haklılığını İspat Etti
07 Haz 2020 15:27:38

"6 Brandaya Ayrı Ayrı 12.133 Lira Ceza"

Ramazan ayı boyunca vatandaşların evlerinin duvarlarına veya balkonlarına astığı ‘Hoşgeldin Rahmet Ayı Ramazan’ yazılı 6 brandanın her biri için 12.133 TL olmak üzere Furkan Nesli Dergisi'nin imtiyaz sahibine toplamda 73 bin lira ceza yazıldı. Cezaya gerekçe olarak ise asılan brandalardaki Furkan Nesli Dergisi amblemi gösterildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Alparslan Hoca, Ramazan ayının sönük geçmesini isteyenlere dikkat çektiğini hatırlatarak, "Bir güç, bir din düşmanı komite var. Memlekette Ramazan’ın sönük geçmesini istemektedir. Ve idarecilerin gafleti sayesinde de epeyce bir başarılı oldular. Virüsü bahane ederek Ramazan’ı sönük geçirmeyi başardılar." dedi.

"Tam Bir Zulüm, Tam Bir Nefret, Tam Bir İntikam!"

Brandalara kesilen cezaları tam bir zulüm olarak değerlendiren Alparslan Hoca, "bu ceza; söylediğim şeyin ne kadar isabetli olduğunu ispat etmiştir. Ramazan’ın sönük geçmesini engellemek isteyen insanlar; ‘Hoş geldin Ramazan ve Ramazan ile ilgili, oruç ile ilgili ayeti yazıp asıyorlar. Ne var bunda? ‘Hoş geldin Ramazan ve Ayet.’ “Ey iman edenler, sizden öncekilere yazıldığı gibi, oruç, size de yazıldı (farz kılındı). Umulur ki sakınırsınız” (Bakara 183) Bu ayetten dolayı 12 bin küsur ceza… Cezanın en yüksek miktarı. Tam bir nefret, tam bir intikam duygusuyla yazılmış bir ceza." ifadelerini kullandı.

"Davul Onların Sırtında Ama Tokmak Başkalarının Elinde!"

Ramazan ayında camilerin mahyalarının açılmamasının da bu projenin bir parçası olduğunu belirten Alparslan Hoca, "Ramazan’ın sönük geçmesini isteyenler; mahyaların da çalışmasını engellediler. Ve ben bunu Ramazan’ın ortasından beri söylüyorum. Bundan adım gibi de eminim. Diyanet de izledi, duydu, müftülükler de izledi, duydu ama yine de çalıştırmadılar. Çünkü talimat öyle... " dedi.

Din düşmanı derin komitenin Diyanet'e hakim olduğunu ifade eden Alparslan Hoca "Hâlâ yukarılarda namaz kılan insanlar var gibi görülüyor. Ama hakikatte onların gücü kalmamış vaziyette. Davul onların sırtında ama tokmak başkalarının elinde. Hâlâ anlamayanlar böyle devam etsinler. Görmek istemeyenlere yapacak bir şey yok." dedi. 

"Kin ve Nefret Dolu Olan Derin Devlet!"

Furkan Nesli Dergisi'nin imtiyaz sahibine yazılan 73 Bin liralık cezaya itiraz edildiğini ve bu cezanın tamamen usulsüz olması sebebiyle mahkemeden geri döneceğini söyleyen Alparslan Hoca, "aynı olan her brandadan ötürü bir tane ceza yazılabilir diye kanun var. Yüz tane branda olsa, aynı zamanda asılıp aynı yazı yazıyorsa tek ceza kesilebilir. Kin ve nefret dolu olan derin devletin adamları 6 brandaya 6 tane 12 bin TL ceza yazmışlar. 73 bin lira ceza! Her tarafta kameralar var. Furkan Nesli Dergisi imtiyaz sahibi olan kişi mi gidip asmış? Ona niye ceza kesiyorsun?" dedi.

"Batıl hiçbir zaman tam galibiyet elde edememiş ve edemeyecektir"

Ramazan’ın canlanmasını sağlamaya ve bu yolda gayret etmeye devam edeceklerini belirten Alparslan Hoca, memleketin hiç bir zaman o din düşmanlarının eline tamamen geçemediğini ifade ederek: "Allah’tan niyazım odur ki; bu zalimlerin arasını ve onların birlikteliklerini bozsun. Akıllarınca bu şekilde Müslümanları yıldıracaklar, caydıracaklar, vazgeçirecekler. Senin zalim ataların bunu başaramadılar, sen de başaramayacaksın. Bu din 1400 yıldır bu mücadeleyi devam ettiriyor. Senin bunu bitirmeye gücün yetmez." şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda din düşmanlarına seslenen Alparslan Hoca,

"Din düşmanı! Müslüman görüntülü münafık!

Senin ataların bunun çok mücadelesini verdi, camileri ahıra çevirdi ama başaramadı. Sen de başaramayacaksın!

Sabun köpüğü gibisiniz. Geçicisiniz.

Yakında patlayacaksınız.

Köpük gider, kum kalır. Bu toprakların İslam toprağı olduğunu unutmuşlar. Siz defolup gideceksiniz. Burada İslam kalacak!" dedi.




0 Yorum

Yorum Yaz