Semra Kuytul'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Alparslan Kuytul Hocanın yaklaşık 10 aydır haksız tutukluluğuna karşı meşru düzlemde özgürlük çağrısında bulunan sevenlerinin maruz kaldığı ciddi baskılar hukuksuzluğun boyutunu gözler önüne sermeye devam ediyor. Semra Kuytul Hocahanım ise özgürlükleri kısıtlayanlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte dikkat çeken o açıklamalar;

Semra Kuytul'dan Çarpıcı Açıklamalar!
26 Kas 2018 19:38:22

AKP'YE OY VERENLER GERÇEKLERİ GÖRMELİ

Devletin resmi kurumlarınca hazırlanan belgelerle temizliği ortaya çıkan Alparslan Hoca'ya meşru düzlemde özgürlük isteyen Furkan gönüllülerinin maruz kaldığı ciddi baskılara sessiz kalmayan Hocahanım, sosyal medya üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AKP YÜZÜNDEN MÜSLÜMANLARIN DUYMADIKLARI LAF KALMADI

Alparslan Kuytul davasının hukukî değil siyasi nitelik taşıdığını herkesin bildiğini hatırlatan Hocahanım, hazır seçimlerde yaklaşıyorken daha açık konuşmakta fayda var diyerek önemli paylaşımlarda bulundu.

"Derdimiz kimseye muhalefet etmek degil, sadece hakkımızı istedik" ifadelerini kullanan Hocahanım, ülkemizin içinde bulunduğu durumu da değerlendirdi. "Eğitim, ekonomi ahlak ... Elini nereye atsan dökülüyor. İslami faaliyetler engelleniyor. Kimse bunlara oy vermesin." ifadelerinde bulundu.

İşte Semra Kuytul Hocahanım'ın dikkat çeken paylaşımlarının tamamı;

-Alparslan Kuytul'un tutukluluğunun hukuki değil siyasî olduğunu herkes biliyor. İçeridekilere zulüm devam ederken dışarda da müslümanlara ciddi baskı uygulanıyor. Hazır seçimler de yaklaşıyorken artık daha açık konuşmakta fayda var. Bu AKP'ye oy verenler artık gerçekleri görmeli!

-Biz şimdiye kadar sadece hakkımızı istedik. Zulme karşı dik durmaya çalıştık, derdimiz kimseye muhalefet değildi. Oy da kullanmıyoruz zaten diye bu işlere hiç girmedik. Ama artık kimse oy vermesin bunlara.. Gerçekleri her yerde bütün açıklığı ile konuşalım!

-Bunlara vermezsek kime vereceğiz diyenler; verecek kimse bulamıyorsan kimseye verme sen de. Hep oy vermemenin vebalini konuşanlar VERMENİN VEBALİNİ KONUŞSUNLAR BİRAZ DA! AKP'YE OY VERENLER ONUN YAPTIKLARINA ORTAK OLDULAR! İYİ Mİ OLDU ŞİMDİ!

-Biz 5 yıldır AKP hükümeti tarafından ağır ambargo altında olan bir cemaatiz. Sebep Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin haklı tenkitleriydi. Ama biz bu iğrenç siyasete girmek istemedik, oy da kullanmadık, şuna verin, buna vermeyin de demedik. Dün de bugün de derdimiz İslâm Davasıdır.

-Ama bunların İslam'a, Müslümanlara verdiği zarar had safhada.. Hiç durmadan yükselişte. Bunların bu dine verdiği zararı kimse vermedi nerdeyse.. Artık kolluk kuvvetleri de devrede, dernekler kapatılıyor, İslami sohbetler engelleniyor. Kimse "bize bu yapıldı" diyemiyor bile...

-Ahlak hiç olmadığı kadar bozuldu. Nesil daha beter bozuldu. Suç oranları arttı. Adaletin konuşulacak tarafı kalmadı. Eğitim, ekonomi herşey.. Elini attığın yer dökülüyor... İşin kötüsü bütün bunların sorumlusu müslümanlar olmuş oldu. Onların yüzünden duymadığımız laf kalmadı!



 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Lokman özer 01 Oca 1970 02:00:00

    İnşaAllah en kısa zamanda serbest kalır


Yorum Yaz