Terör Mahkemesi Skandal Bir Gerekçe ile 6. Kez Uzatıldı

Alparslan Hocanın, ilk duruşmasından tahliye aldığı ‘terör’ mahkemesi, skandal bir gerekçe ile 6. kez ileri bir tarihe ertelendi.

Terör Mahkemesi Skandal Bir Gerekçe ile 6. Kez Uzatıldı
21 Oca 2020 10:09:13

8 Kasım’da yapılan ilk duruşmada, Alparslan Kuytul Hoca ile Mahfuz Ç. ve Gökhan Y’nin terör propagandası suçlamasıyla yargılandıkları ve tahliye aldıkları davanın altıncı duruşması bugün Adana Bölge Adliyesinde gerçekleşti.

Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuksuz yargılanan Alparslan Kuytul Hoca, Mahfuz Ç. ve Gökhan Y. ile avukatları hazır bulundu.

5'e 5 Kala

Mahkeme heyeti, dün mesai saatinin bitimine 5 dakika kala Gaziantep ve Malatya'dan iki kişinin davaya dair başvuruda bulunduğu gerekçesiyle duruşmayı bir kez daha ileri bir tarihe erteleyerek 28 Nisan 2020'ye gün verdi.

Mahkeme sonrası adliye önünde kendisine destek vermek amacıyla bekleyenlere açıklamada bulunan Alparslan Hoca "Devlet böyle olmaz. Devleti de rezil ediyorlar, Mahkemeyi de rezil ediyorlar. Mahkemeyi uzattıkça uzatıyorlar. Ben de biiznillah onları buna pişman edeceğim. Meşru her yolla bunu duyuracağım. Duymayanlar da duyacak" ifadelerini kullandı.



Alparslan Hocanın Suçsuzluğu, Çeşitli Belgelerle Ortaya Çıkmıştı

TEM, MİT, Emniyet, VGM ve Başbakanlık tarafından hazırlanan resmi belgelerce Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin tertemiz olduğu ve hiçbir terör/ suç örgütüyle alakası olmadığı ortaya çıkmıştı.




0 Yorum

Yorum Yaz