Tüm Tepkilere Rağmen Erdoğan Coca-Cola Fabrikasını Açtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Coca-Cola firması Türkiye'deki 10'uncu fabrikasını kurdu. Sosyal medyada Erdoğan'ın Coca-Cola fabrikası açılışını yapması büyük tepki topladı.

Tüm Tepkilere Rağmen Erdoğan Coca-Cola Fabrikasını Açtı!
12 Ağu 2017 16:40:26

Isparta'yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Coca-Cola fabrikasının açılışına katıldı.

Aşırı derecede bağımlılığına yol açması ile bilinen aynı zamanda insan sağlığına zararlı olduğu tespit edilen kola, Türkiye’de kâr etmeye devam ediyor. Öyle ki, Coca-Cola firması Türkiye'deki 10'uncu fabrikasını kurdu. Sahibi Yahudi asıllı olan Coca-Cola bilindiği gibi gelirinin kar paylarını işgalci İsrail ordusuna bağışlıyor. Yıllardır Müslümanların Boykot ettiği Coca-Cola Türkiye’de 10'uncu fabrikasını Isparta’da kurdu. Açılışını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Bu ilginç açılış, hükümet yetkililerinin İsrail ile dostuz ifadelerinin bir başka göstergesi mi olduğu sorusunu akla getirdi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Sosyal medyada açılan #ErdoğanınCocaCola etiketi, Türkiye gündeminde 2. Sıraya yükselen etiket Türkiye gündeminde ses getirmeye devam ediyor. Halktan tepki tweetleri sosyal medyada büyük yankı bulurken, Filistinlilerin yüzüne nasıl bakacağız, eğer Erdoğan bu açılışı yaparsa tarihi hata yapmış olur şeklinde tweetler atıldı. Öte yandan Coca-Cola'nın Filistin halkına zulmeden İsrail'e büyük finans desteği verdiği gerekçesiyle Türkiye kamuoyunda antipati duyulan bir tarafı da var. Bugün sosyal medya ağlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Coca-Cola fabrikasının açılışına katılacak olmasına yönelik tepki gösteriliyor.

 

 


 

 


 


 

 


 

 

COCA-COLA'NIN TÜRKİYE'DEKİ 10. FABRİKASI OLDU

Yerel gazetelerin aktardığı bilgilere göre Coca Cola'nın Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan fabrikası Coca-Cola'nın Türkiye'deki 10. fabrikası oldu.

​Öte yandan Coca Cola İçecek CEO'su Burak Başarır, ​Isparta'da açılan fabrika ile ilgili olarak Turkishtime adlı ekonomi dergisine şu beyanatı verdi: ​"Anadolu Grubu'nun ana hissedarı olduğu, Türkiye, Ortadoğu, Orta Asya ve Pakistan'da toplam 10 ülkede, 24 fabrika ve 10 bin çalışanla faaliyet gösteren bölgesel bir Türk şirketi olan Coca- Cola İçecek olarak Türkiye'deki onuncu fabrikamızı Isparta'da açmaya hazırlanıyoruz. 1964 yılından bu yana Türkiye ile beraber büyüyoruz. Bölgesel olarak içinde bulunduğumuz zorlu şartlara rağmen faaliyet gösterdiğimiz coğrafyalara inanıyoruz. Ana hissadarımız Anadolu Grubu ile yatırımlarımıza devam ediyoruz."



0 Yorum

Yorum Yaz