Türkiye Özgürlük İstiyor!

269 gündür haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye 8 Kasım Mahkemesinde ÖZGÜRLÜK isteyen sevenleri bugün Adana Merkez Parkta bir araya geldi. Dev atkının açıldığı, yüzlerce özgürlük balonun uçurulduğu etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. İşte o yoğun katılımlı ve renkli etkinlikte yaşananlar;

Türkiye Özgürlük İstiyor!
04 Kas 2018 12:50:29

8 Kasım mahkemesine sayılı günler kala Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri #Özgürlükİçin Adana merkez parkta kitap okuma etkinliğinde buluştu.
Dergi ve kitaplarını okuyan kalabalık grup, okuma etkinliğinin ardından Alparslan hocam ezgisini hep birlikte gür bir sesle söylediler.

Kitaplarını okuyan Furkan gönüllüleri, ezgilerin ardından “Alparslan Hocamız Serbest Kalmalı, sloganları eşliğinde İngilizce ve Türkçe Alparslan Kuytul'a özgürlük yazılı balonları #Özgürlükİçin gökyüzüne gönderdiler.
Özgürlük yazılı balonların uçurulması ile Adana semasında renkli ve samimi görüntüler yaşandı.

BİR İLK YAŞANDI

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye 8 Kasım mahkemesinde tahliye isteyen gönüllüler, Adana merkez parkta “Alparslan Kuytul’a özgürlük” yazılı dev atkı açtı! Bu etkinlikte ilk kez açılan dev atkıya ise ilgi büyüktü.

DUA EDİLDİ

Aylardır haksız bir şekilde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi ve tüm mazlumlar için dua edildi. 

BİRÇOK ŞEHİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte kitap dergi okuma etkinliği Türkiye’nin birçok şehrinde düzenlendi. Nevşehir, Diyarbakır, Konya, Van, Kahramanmaraş, Elâzığ, Malatya da Alparslan Kuytul Hocaefendi ‘ye yapılan zulüm karşı farkındalık oluşturmak adına renkli etkinlikler düzenlediler.

 

Bugün Türkiye'nin dört bir tarafından Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye özgürlük için gerçekleştirilen etkinliklerden kareler;

ADANA

ELAZIĞ

MALATYA

DİYARBAKIR

KAHRAMANMARAŞ

VAN GÖLÜ

NEVŞEHİR

ANKARA

GAZİANTEP


 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz