'Zulüm kısmak istediği sesi nara yapar'

Furkan Vakfı'na yapılan engellemeler dur durak bilmiyor. Bu hafta içerisinde önce Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Osmaniye'de düzenlenecek 'İman'a Ulaşmak' konulu konferansı engellenirken daha sonra Gaziantep'te düzenlenecek "Kur’an Medeniyetine Olan İhtiyacımız" konulu bayan programı haklı bir gerekçe gösterilmeksizin iptal edildi. Bunun üzerine Gaziantep'te basın açıklaması gerçekleştirildi.

'Zulüm kısmak istediği sesi nara yapar'
25 Şub 2017 15:04:43

Gaziantep'te düzenlenmesi gereken bayan konferansının haklı bir gerekçe gösterilmeksizin iptal edilmesi üzerine Furkan Derneği tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. 

Basın açıklamasında konuşan Furkan Eğitim ve Hizmet Derneği Başkanı Abdullah Ülker, yapılan haksızlığa değinerek engellemelerin Furkan Hareketini durduramayacağını belirtti. Abdullah Ülker yaptığı konuşmasında 'Furkan Hareketi İslam medeniyetini anlatmaya, La ilahe illallah davasını anlatmaya, haksızlıkları ve zulmü anlatmaya, şirki ve batılın pisliklerini ortaya koymaya devam edecektir. Zulüm kısmaya çalıştığı sesi nara yapacaktır.' ifadelerini kullandı.

BASIN AÇIKLAMASINI TAMAMI:



0 Yorum

Yorum Yaz