Alparslan Kuytul Hoca, Mahkemede Kendisine Kurulan Tuzağa Dikkat Çekti!

Alparslan Kuytul Hoca, başkasının yaptığı konuşma sebebiyle yargılandığı skandal mahkemenin ardından yaptığı açıklamada kendisine kurulan tuzağa dikkat çekti.

Alparslan Kuytul Hoca, Mahkemede Kendisine Kurulan Tuzağa Dikkat Çekti!
23 Haz 2020 23:32:55

Alparslan Kuytul Hoca, benzeri görülmemiş bir gerekçeyle bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Başka bir kişinin yaptığı konuşma sebebiyle yargılamasına devam edilen Alparslan Hoca, mahkemenin ertelenmesinin ardından yaptığı açıklamada kendisini muhbir durumuna düşürmek istediklerini ancak bunu reddettiğini söyledi.

Konuşan kişinin kendisi olmadığını hakimin sadece bakması ile anlayacağını belirten Alparslan Hoca, hâkimin kendisine, duruşma esnasında asıl konuşmacının adını sorduğunu belirtti.

Hâkimin bu sorusu ile aslında kendisinden ispiyonculuk, muhabirlik yapılması istediğini belirten Alparslan Hoca, şunları söyledi:

Hâkim bana mahkemede o kişinin adını soruyor. Beni ispiyonculuğa teşvik ediyor. Ondan sonra diyecekler ki ‘Alparslan Hoca işte filan kimseyi ihbar etti. Mahkemede filan kimsenin adını verdi. Konuşan ben değilim odur, ona ceza verin, dedi.’ Beni ispiyoncu bir muhbir durumuna getirmek istiyorlar. Ben mahkemede bu kişinin adını vermeyeceğimi hâkime söyledim. Hâkim bana fotoğraflar gönderdi. Ben size tanıklık yapmayacağım dedim. Bana bu fotoğrafları neden gösteriyorsunuz? Bu kişinin adını vermeyeceğimi söyledim. Devlet zaten o kişinin adını biliyor. Polis onun kim olduğunu çok iyi biliyor. Neden bana soruyorsun? Beni muhbir durumuna getirmek istiyor. Ben muhbir değilim. Ben şerefsiz değilim!



0 Yorum

Yorum Yaz