Alparslan Hoca: Olay Çıksın Diye Bir Derdimiz Yok

Adana’da teravih namazı sebebi ile ilgili yaşanan olayların kasıtlı yapıldığının iddia edilmesi üzerine açıklama yapan Alparslan Hoca “Bizim ille de olay çıksın diye bir derdimiz yok. Müdahale etmeseler, dövmeseler bizim bu saatte burada ne işimiz var?” dedi.

Alparslan Hoca: Olay Çıksın Diye Bir Derdimiz Yok
22 Mayıs 2020 14:30:04

Dün akşam Adana’da teravih namazı kılmak isteyen birkaç Furkan Gönüllüsü darp edilerek gözaltına alınmıştı. Alparslan Kuytul Hocanın da içlerinde olduğu kalabalık bir grup sevdiklerini ve yakınlarını merak ettikleri için gözaltı bitene kadar karakolun önünde bekledi.

Gözaltına sebep olan haksız müdahaleyi örtbas etmek isteyenlerin “kasıtlı yapıyorsunuz, sosyal medyaya malzeme çıkarıyorsunuz.” İddiasına cevap veren Alparslan Hoca:

Bizim ille de olay çıksın diye bir derdimiz yok. Vallahi de yok billahi de yok. Arkadaşlar teravih kılacaklardı. Hepsi bu. Müdahale etmeseler, dövmeseler bizim bu saatte burda ne işimiz var? Biz bela mı arıyoruz?”

“Sosyal medya için yapanın Allah belasını versin. Biz Müslümanız, namaz kılmak istiyoruz. Hepsi bu. İftira atma. Susturmak istediğin herkese böyle iftiralar. O da aman bana böyle iftira atarlar iyisi mi ben konuşmayayım, susayım, lanet olsun deyip bırakayım. Yok öyle bir dünya, bırakmayacağız!”





0 Yorum

Yorum Yaz