Alparslan Hocanın Cezaevinden Duygulandıran Yeni Ses Kaydı

Yaklaşık 10 aydır haksız bir şekilde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin, cezaevinde ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinden 21. ses kaydı dün tefsir dersi programında yayınlandı.

Alparslan Hocanın Cezaevinden Duygulandıran Yeni Ses Kaydı
24 Kas 2018 19:31:14

Geçtiğimiz günlerde Semra Kuytul, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin cezaevinde ailesiyle yaptığı telefon görüşmelerinin ses kaydını paylaşmış ve Türkiye 9,5 ay sonra ilk kez Alparslan Kuytul’un sesini duymuştu. Telefon görüşmelerinin başında “Ben Alparslan Kuytul” demesi gerektiği için her ses kaydına ben Alparslan Kuytul diyerek başlayan Hocaefendi’ye ithafen açılan #BenAlparslanKuytul etiketi Türkiye gündemine oturmuştu.

Dün ise Tefsir Dersi canlı yayınında 10 dakikalık 21. Ses kaydı dinletildi. Hakkı haykırmaya ve topluma faydalı hizmetlere aralıksız devam etmelerinden dolayı talebeleriyle gurur duyduğunu ifade eden Alparslan Hocanın bu konuşması dinleyenleri derinden etkilediği görüldü.

8 Şubat 2018 tarihinden beri haksız bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin, 23.11.2018 tarihinde ailesi ile yapmış olduğu telefon görüşmesinin ses kaydı şu şekilde;

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz