Av. Oktay Erdoğan: Tecrit Gerçekten Bir İnsanlık Suçudur

Alparslan Kuytul Hoaefendi’nin dünkü duruşmasına Hocaefendi ile birlikte SEGBİS üzerinden katılan Av. Oktay Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda Hocaefendi’ye yapılan keyfi muameleyi gözler önüne serdi.

Av. Oktay Erdoğan: Tecrit Gerçekten Bir İnsanlık Suçudur
09 Kas 2018 19:19:28

Dün Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 9 ay 10 günlük haksız tutukluluğun ardından ilk mahkemesi gerçekleşti. Hocaefendi mahkemede, terör propagandası iddiasıyla yöneltilen suçlamalara karşı savunmasını yaptı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi mahkemeye bulunduğu Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Hocaefendi’nin duruşması boyunca cezaevinde yanında bulunan Av. Oktay Erdoğan, sosyal medyada mahkemeden bir kesit paylaşarak, Hocaefendi’ye yapılanın keyfi bir muamele olduğunu gösterdi.

Av. Oktay Erdoğan’ın paylaşımı şöyle;

Dün Alpaslan Kuytul Hocanın duruşmasına katıldım. Mahkeme de ilk şunu sordum. Alpaslan Kuytul neden Bolu’da. Adana’da Cezaevimi yok, sığacak yermi bulamadınız. Ailesinden neden bu kadar uzakta. Tabi cevap yok.

 

 


 


 

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    İsa 11 Eki 2018 06:21:00

    Bunun yorumunu bunu yapanlar bu dünyada keyfi olarak yapıyorlar ise Ahirette Zebanileri görünce bu dünyadaki yaptıklarına pişman olacaklar


Yorum Yaz