Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Konuştu

Erdoğan 'Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Konuştu
01 Tem 2020 12:41:42

Esra Albayrak'a yönelik saldırılar için de tepki gösteren Erdoğan 'Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, ayrıca Ekim sonunda ilçe kongrelerini, sonrasındaki 4 ayda il kongrelerini bitirerek 7. Olağan Büyük Kongre tarihini açıklayacaklarını dile getirdi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans yöntemiyle AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Haziran ile ilgili ilk veriler ümit verici. Temmuz'la birlikte çok daha büyük bir sıçrama içine gireceğimizden şüphe duymuyoruz. Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada kayıp olarak görülen 2020'yi inşallah bir kez daha herkesi şaşırtan bir büyüme oranıyla kapatacağız.

Salgın döneminde kendi vatandaşlarının yardım çığlıklarına kulak tıkayanların, Türkiye'nin duruşunu sorgulama hakkı yoktur.

Aslında ülkemizde AK Parti'ye ve yaptığı hizmetlere gerçek manada karşı kimse yoktur. En azılı muhaliflerimiz bile dile getirmeseler de kendi içlerinde AK Parti'nin başarılarını takdir ediyor.

Nasipse, Ağustos ayının sonundan itibaren kongrelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz."



0 Yorum

Yorum Yaz