Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı!

Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, Recep Tayyip Erdoğan olacak

09 Haz 2022 16:48:24

Erdoğan adaylığını ilan etti: Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan

İzmir'de açıklamalarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan, "Kaçacak yerin yok Bay Kemal. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Gaziemir Fuar Alanı'ndaki AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda konuşuyor. 

İZMİR'İN YOLUNU BİLMİYOR: Maalesef bu şehir bir süredir kendini temsil edenler bakımından talihsizlikler yaşıyor. Malum İzmir'in CHP'nin de başında olan bir milletvekili var. İzmirli vatandaşlarımın kendilerini temsil etmesi için meclise gönderdiği bu zat İzmir'in yolunu dahi bilmiyor. Bizim kadar İzmir'e gidip gelmiyor. İzmir'in derdiyle dertlenmek yerine mesaisinin çoğunu Silivri'deki memleket düşmanlarını yargıdan kaçırmak, terör örgütlerine payandalık yapmak için harcıyor.

BAY KEMAL'İN ADINA HAYIR YAPIYORUZ: Bu şehrin yerel yönetimden kaynaklı sorunlarına çözüm geliştirmek yerine şahsımızla ve aile fertlerimizle ilgili sürekli yeni iftiralar üretiyor. Bugün bir dava daha kazandım. Sağ olsun o böyle yaptıkça biz de davaları kazanıyoruz. Nihai kararlar da geldikçe uygun olan yerine Bay Kemal'in adına hayır yapıyoruz.

ELİNE NE TUTUŞTURURLARSA KÜRSÜDEN SALLIYOR: Kendisi daha önce İstanbul milletvekilliği yaptı. Ama oranın da ilçelerini bilemeyecek kadar seçildiği yerden habersizdi. Daha vahimi bu zat bazı şehirlerimize ayrı ülke diyecek, bazı şehirlerimizi başka bölgeler sanacak kadar Türkiye'den de habersiz. Eline ne tutuşturulursa belge diye kürsüde sallayan her seferinde mahkum olduğu halde yalandan ve iftiradan vazgeçmeyen zatın bugüne kadar ne seçildiği şehirlere ne de ülkeye hiçbir hayrı dokunmadı.

DESTEĞİ HALKTAN İSTEMEK YERİNE BÜYÜKELÇİLERDE ARIYOR: Devletteki tek müktesebatı SSK'yı batırmaktan ibarettir. Kasetle geldiği genel başkanlığını korumak dışında ülkenin ve memleketin geleceği adına hiçbir çabasını görmedik. Bu zat şimdi de Cumhurbaşkanlığı peşinde koşuyor. Bunu da çıkıp adam gibi, delikanlıca yapmak yerine tıynetine uygun şekilde sütre gerisinden dolambaçlı yollardan gerçekleştirmeye çalışıyor. Desteği halkımızdan istemek varken siyasi ikbalini yabancı büyükelçilerin inayetinde arıyor. Cehaletinden kaynaklanan gafları, kurnazlığından mülhem çelişkileriyle de bizleri zaman zaman güldürmüyor, eğlendirmiyor da değil.

VAKİT KARAR VERME VAKTİ: Fakat bu da bir yere kadar, ülkenin yönetimine talip olmak, CHP kürsüsünden gece yarılarında sosyal medyada masasının etrafına, altına doldurduğu şürekâsının önünde şaklabanlık yapmaya benzemez. Artık masa etrafında top çevirme, ortaklarını idare etmek adına milleti oyalama devri geride kaldı. Vakit karar verme vakti.

KAÇACAK YERİN YOK BAY KEMAL: Bay Kemal'e diyorum ki artık kaçak dövüşmeyi bırak. Artık sürekli bahane üretmekten, lafla peynir gemisi yürütmekten vazgeç. Havaya bakıp ıslık çalarak bu iş olmaz. Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan.



0 Yorum

Yorum Yaz