Genelge, Şampiyonluk Kutlamalarına Engel Olamadı! Binlerce Kişi Sokaklara Döküldü!

Türkiye'nin birçok şehrinde sokağa çıkma yasağına ve İçişleri Bakanlığından yayınlanan genelgeye rağmen şampiyonluk kutlamaları gerçekleşti.

Genelge, Şampiyonluk Kutlamalarına Engel Olamadı! Binlerce Kişi Sokaklara Döküldü!
16 Mayıs 2021 03:01:51

Süper Lig'de Göztepe'yi 2-1 yenen Beşiktaş, 2020-2021 sezonu şampiyonu olurken Türkiye genelinde birçok şehirde taraftarlar, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen takımlarının şampiyon olmasını havaya silah sıkarak kutladı.

'Tam kapanma' süreci yaşanan ülkemizde İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge hiçe sayılarak şampiyonluk kutlamaları gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı'ndan Süper Lig genelgesi: Cadde ve sokaklarda şampiyonluk kutlaması yapılmayacak İçişleri Bakanlığı'ndan Süper Lig genelgesi: Cadde ve sokaklarda şampiyonluk kutlaması yapılmayacak

Benzer görüntüler önceki günlerde Adana ve Giresun'dan gelmişti. Süper lig'de bir üst lige atlayan Adana Demirspor ve Giresunspor'un başarısı şehirlerinde karnaval havasında kutlanmıştı.

Bakan Soylu'nun "Şampiyonluk Kutlamaları 'Minimum' Ölçüde Kaldı" Açıklaması Şaşkınlığa Uğrattı! Bakan Soylu'nun "Şampiyonluk Kutlamaları 'Minimum' Ölçüde Kaldı" Açıklaması Şaşkınlığa Uğrattı!

Adana'da İtikaf Yasak, Şampiyonluk Kutlaması Mübah! Adana'da İtikaf Yasak, Şampiyonluk Kutlaması Mübah!



0 Yorum

Yorum Yaz