Mahkeme sonrası Alparslan Hoca'dan açıklama: Size biat etmedim, etmeyeceğim!

Alparslan Hoca, başkasının yaptığı konuşma sebebiyle yargılandığı duruşmanın ardından canlı yayında açıklama yaptı. Çarpıcı açıklamasında, zerre kadar beyni olanın, konuşmacının kendisi olmadığını anlayacağını belirten Alparslan Hoca "biat etmemi istiyorlar, biat etmedim, etmeyeceğim " dedi.

Mahkeme sonrası Alparslan Hoca'dan açıklama: Size biat etmedim, etmeyeceğim!
23 Haz 2020 12:51:40

Alparslan Kuytul Hoca, bugün Adana 28. Asliye ceza Mahkemesinde görülen ikinci duruşmanın ertelenmesinin ardından kendisini bekleyen sevenlerine açıklama yaptı.

Canlı yayınlanan açıklamasında mahkemedeki tezatlık ve tutarsızlıklara değinen Alparslan Hoca'nın dikkat çeken açıklamasından öne çıkanlar şöyle; 

Benimle uğraşan ekip, yeni bir aşamaya geçti

Bildiğiniz gibi son 4-5 yıldır konuşmalarımı kırpıp iftiralar atarak bana bir çok mahkeme açıldı. 

Şimdi ise benimle uğraşan devletin içindeki ekip, yeni bir aşamaya geçmiş durumda. 

 Artık bana ait olmayan konuşmadan ötürü mahkemeye çağrılıyorum. Şimdiye kadar bana ait olan konuşmaları kırpıp manasını çarpıtan alçaklar şimdi ise yeni bir aşamaya geçtiler. Başkasının konuşmasını bana isnat ediyorlar.

O konuşmayı benim yapmadığımı çok iyi bilmelerine rağmen, bile bile beni mahkemelerde süründürmek için bu alçaklık yapılıyor.

"Zerre Kadar Beyni Olan Anlar"

Video ellerinde, benim olmadığım açıkça belli. Zerre kadar beyni olan, o konuşan kişinin ben olmadığımı bilir. İstanbul bunu başlatıyor, Adana emniyeti o konusmacının ben olmadığımı bile bile fezleke hazırlıyor, savcıya gönderiyor.

"Sesimin Kriminale Gönderilmesini İstediler"

Savcı videoyu izlediği halde bile bile benim hakkımda mahkemeyi başlatıyor. Hakim bile bile gün veriyor ve benim fotoğrafımın çekilmesini ve ses kaydımın yapılmasını ve bunun Ankara kriminale gönderilip incelenmesini istiyor ve iki sene evvel başlayan süreç hala devam ediyor. Şimdi de tekrar duruşmayı Ekim ayına attılar.

"Komedi, Adliyeleri Ne Hale Getirdiler"

Duruşmada fotoğraf çektiler. Sanki benim fotoğrafım yok! Komedi! Devleti ne hale getirdiler! Adliyeleri ne hale getirdiler! Devletin bazı kademelerinde, bulunduğu makama layık olmayan insanlar var. Olgunlaşmamış insanlar var. Bazı yerlerde acemi insanlar var, bazı yerlerde olgunlaşmamış, bazı yerlerde zalim insanlar var.

"Zulüm üstüne Zulüm"

Göz göre göre o konuşmanın bana ait olmadığını bile bile mahkeme açıyorlar. Ve hakim beni görüyor, o kişinin ben olmadığımı anlıyor, buna rağmen fotoğraf çekelim diyor, ses kaydı yapalım diyor. 

Fotoğrafımı çekiyor, ses kaydı için ise şuanda burası müsait değil, o yüzden emniyette alınacak diyor. Onu da başka bir zamana tehir ediyor. Zulüm üstüne zulüm.

"Rezil Ediyorlar"

Sanki benim hiç fotoğrafım, hiç ses kaydım yok! İnternette binlerce video, binlerce fotoğraf var. Sanki beni hiç tanımıyorlar. Görüntü alacağız, ses kaydı alacağız diyorlar. Kendilerini de rezil ediyorlar, devleti de rezil ediyorlar. Bana da zulmediyorlar. 

"Size Teslim Olan Şerefsizdir"

Benim buraya gelirken attığım her adıma inşallah sevap var. Ama onların yaptığı her şeye günah var. Kasten yapıyorlar. Akıllar sıra bize teslim olmazsan işte böyle yaparız diyorlar. Size teslim olan ŞEREFSİZDİR! 

BİAT ETMEMİ İSTİYORLAR! BİAT ETMEDİM ETEMEYECEĞİM!




0 Yorum

Yorum Yaz