Zindandaki Yiğitlerin Cezaevinden Fotoğrafları

Furkan Vakfı davasından ötürü haksız bir şekilde aylardır cezaevlerinde tutulan Alparslan Kuytul Hoca, Ali Alagöz ve Veysel Dörtgöz Beyefendinin aileleriyle yaptıkları son açık görüşten fotoğrafları yayımlandı. İşte göreni duygulandıran son halleri;

Zindandaki Yiğitlerin Cezaevinden Fotoğrafları
25 Kas 2018 19:27:43

Alparslan Hocanın Bulunduğu Cezaevinden Yeni Fotoğrafları

Yaklaşık 10 aydır büyük bir haksızlıkla Bolu cezaevinde tecritte tutulan Alparslan Hocanın açık görüşte ailesiyle çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinde yayılan fotoğraflarda, tecritte kalan bir kişiye karşın gülümseyen yüz ifadesi ve zayıflayan bedeni dikkatleri çekti.
İşte herkesin merakla beklediği Alparslan Hocanın cezaevindeki yayınlanan son görüntüleri;




Furkan Vakfı Başkanı Ali Alagöz Ailesiyle Buluştu

Geçtiğimiz haftalarda hiçbir haklı sebep yokken cezaevinde hücreye atılması ve sıcak suya erişiminin engellenmesine dair gelen bilgiler üzerine gündeme oturan Ali Alagöz Beyefendinin haksız bir şekilde yaklaşık 10 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden yeni fotoğraflarına ulaşıldı.
İşte iki küçük çocuğundan aylardır ayrı bırakılan Ali Alagöz’ün cezaevinden gelen yeni fotoğrafları;




Adana Kürkçüler Cezaevinde Bulunan Veysel Dörtgöz Beyefendi Ailesiyle Görüştü

5 Mayıs tarihinde çıkarıldığı mahkemece haksız bir şekilde tutuklanarak Adana Kürkçüler Cezaevine gönderilen Veysel Dörtgöz Beyefendi, açık görüşte ailesiyle görüştü. Bir tanesi aylık bebek olan 5 çocuğuna sarılma imkânı bulan Veysel Dörtgöz Beyefendi’nin ise ortaya çıkan cezaevi fotoğraflarında eskiye nazaran zayıfladığı görülüyor.
İşte cezaevinde haksız bir şekilde yatan 5 çocuk babası Veysel Dörtgöz’ün yeni fotoğrafları;

Etiketler:   veysel dörtgöz


0 Yorum

Yorum Yaz