• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca'dan, Teravih Yasağına Sert Tepki: "Hükümet de, Diyanet de teslim alınmış!"

Alparslan Hoca'dan, Teravih Yasağına Sert Tepki: "Hükümet de, Diyanet de teslim alınmış!"

Alparslan Hoca, Furkan Gönüllülerinin sosyal medyada başlattığı "Turizmİçin RamazanıSattınız ve #RamazanRuhunuYaşat" çalışmaları üzerinden hükümetin, turizm ayında rahat olabilmek için Ramazan ayında teravih namazının yasaklanması gerektiği açıklamalarına tepki gösterdi. "Hükümet gerçekten turizmi mi düşünüyor, yoksa Ramazan ayını sönük geçirtmek isteyen İslam düşmanlarının elinde esir mi oldu?" diye soran Alparslan Hoca, yasakları sert ifadelerle eleştirdi.

Alparslan Hoca'dan, Teravih Yasağına Sert Tepki: "Hükümet de, Diyanet de teslim alınmış!"
08 Nis 2021 22:22:39

Alparslan Hoca'dan hükümetin 'Teravih yasağı' açıklamasına sert tepki Hükümet ve Diyanet İslam düşmanlarına esir mi oldu?

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca, sosyal medya hesabı üzerinden, hükümetin "Turizm ayını fırsata çevirebilmek için Ramazan'da evlere kapanmalıyız" açıklamalarına tepki gösterdi. "Hükümet ve Diyanetin, Ramazan ayının sönük geçmesini isteyen İslam düşmanları elinde esir olduklarını belirten Alparslan Hoca, paylaştığı mesajda şu ifadeleri kaydetti:

'Turizm İçin Ramazanı Sattınız!' 

"Ne hale geldik! Hiç çekinmeden salgının asıl sebebi olan turizmi açacaklarını, teravihe ise izin vermeyeceklerini açıkça söyleyebiliyorlar. Cuma namazı teravih namazından daha kalabalık olduğuna göre, Cuma namazını da mı yasaklayacaklar?

İbadete ve ibadetin nasıl yapılacağına hiçbir devlet karışamaz. Devlet, "Önlem alın" demekten daha fazla bir şey söyleyemez. Yetkililerden İslam düşmanı olmayanlar belki sadece turizmi ve parayı düşünüyor olsalar da, İslam düşmanları bu vesile ile Ramazan ayının sönük geçmesini sağlamaya çalışıyorlar.

'Hükümeti de, Diyaneti de Esir Almışlar!'

Göründüğü kadarıyla hükümeti de, diyaneti de teslim almış vaziyetteler Hükümet gerçekten turizmi mi düşünüyor yoksa Ramazan ayını sönük geçirmek isteyen İslam düşmanlarının elinde esir mi oldu? 

Ceza amelin cinsindendir. Allah insanlara maksatlarının aksi ile tokat vurur. Para için Ramazan ayının sönük geçmesine razı olanlar, maksatlarına erişemeyecek ve turizm sezonunda Allah'ın tokadını yiyecekler. Turizmden de beklediklerini bulamayacaklar."



0 Yorum

Yorum Yaz