Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Alçak İftiralara Cevap

Alparslan Kuytul Hocaefendi son günlerde medyada aleyhinde başlatılan karalama kampanyasına dün akşam Twitter da attığı mesajlarla cevap verdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Alçak İftiralara Cevap
10 Oca 2018 13:59:37

Alparslan Kuytul Hocaefendi son gün günlerde medyada aleyhinde başlatılan karalama kampanyasına dün akşam Twitter da attığı mesajlarla cevap verdi. Hocaefendi 2.5 yıldır atmadıkları iftira kalmadığını belirterek iftiracılar herkesin aciz ve korkak olmadığını, hak bildiğini söyleyenlerin hep var olacağını hesaba katmıyorlar” dedi.

İlk günden bu yana darbeye karşı olmasına rağmen yaptığı her açıklama kırpılıp, çarpıtılarak sanki darbe taraftarıymış gibi gösterilmeye çalışılan Hocaefendi bu iftiraları atanlara " Şükürler olsun, Allah (cc) beni açık sözlü ve mert olarak yarattı fakat düşmanlarım namert çıktı. " diyerek düşmanlarının namertliklerine dikkat çekti.

Hocaefendi son KHK ile ilgili daha önce yaptığı açıklama hakkında “ben, tanklara karşı çıkan, darbeyi engellemeye çalışan vatandaşlarımıza hak verdiğim ve onların aleyhinde hiçbir şey söylemediğim halde onlara “cani” dediğimi söyleyerek alçalıyor ve bu yöntemle beni susturmaya çalışıyorlar. Ben, Devlet Bahçeli’nin gündeme getirdiği, bir askerin kafasının kesilmesi ve birinin de köprüden atılarak öldürülmesi olayını gerçekleştirenlere “Hâkim misiniz, cellat mısınız? Siz yargıya teslim edin, yargı karar versin”  demiştim. Olması gereken de bu değil mi? Hangi askerin darbeci hangisinin kandırılarak kışladan çıkartıldığını olay esnasında bilmek mümkün müdür? Bu, darbecileri savunmak mıdır?” dedi.

Hocaefendi açıklamalarının sonunda iftiracılara ahireti hatırlatarak şunları söyledi: 

Konuşmanın tamamını dinlemeden, ne dediğimi anlamaya çalışmadan ve kul hakkından korkmadan bu iftiraları atanlar ile kıyamet günü görüşeceğiz. Bir gün gerçekler ortaya çıkacak ve anlayanlar çoğalacaktır. Bugüne kadar benzeri iftiralara inananlardan niceleri daha sonra hakikati öğrendiklerinde benden helallik istemediler mi?  Bunun da öyle olacağına inanıyorum.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız;

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Alçak İftiralara Cevap


0 Yorum

Yorum Yaz