Hukuk skandallarına bir yenisi daha eklendi

Alparslan Kuytul Hoca, bu kadar da olmaz dedirten bir gerekçe ile Adana 28. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı.

Hukuk skandallarına bir yenisi daha eklendi
06 Şub 2020 12:33:52

Başka bir kişiye ait olan "Atatürk'e hakaret" iddiasıyla Adana 28. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan Alparslan Hoca, daha önce çıkarıldığı bir mahkemede hakaret içerikli böyle bir konuşmasının olmadığını ifade etmişti.

Savcıdan Skandal İddianame

Savcının skandal bir gerekçeyle hazırladığı iddianameye, daha önceki mahkemesinde "Bu konuşma bana ait değil, ben böyle bir konuşma yapmadım" diyen Alparslan Hoca hakkında bilirkişi raporu istendi. Bilirkişi raporuna göre konuşanın başka bir kişi olduğu onaylandığı halde hakim yeni bir skandala imza attı.

Konuşma, Kriminal İncelemeye Alındı!

Konuşanın Alparslan Hoca olmadığına dair bilirkişi raporu olmasına rağmen konu kriminal inceleme için Ankara'ya sevkedildi. Gelen neticeye göre davanın yeniden görülmesi kararı alınarak duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Duruma sosyal medya hesabından "Memleket acı üstüne acı yaşarken biz de acınası haller, trajikomik olaylar yaşamaya devam ediyoruz" diyerek tepki gösteren Semra Kuytul Hocahanım, "Bugün bir hukuk skandalına daha şahit olmak üzere Adana Adliyesine geldik, bu gözler daha nelere şahit olacak, Türkiye'nin geldiği durum endişe verici" ifadelerini kullandı.





0 Yorum

Yorum Yaz