“AKP 10 Kasım 2017'den İtibaren Kemalizm’i Kabul Etti! Bu Bir Mağlubiyettir!"

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine; ‘Müslümanların Kemalizm’e kaydığının ve bunun önüne geçmek için ne yapılması gerektiğinin’ sorulması üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

“AKP 10 Kasım 2017'den İtibaren Kemalizm’i Kabul Etti! Bu Bir Mağlubiyettir!"
11 Kas 2017 05:52:22

Alparslan Kuytul Hocaefendi, dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Her meseleye Kur’an ve sünnet penceresinden bakan Hocaefendi; “Müslümanların son 15 yılda önce demokrasiye ve laikliğe en sonunda da Kemalizm’e kaydığını görüyoruz. Bunun önüne geçmek için ne yapılmalı?” sorusuna verdiği cevapta; “AKP’yle Müslümanlar önce demokrasi nizamını kabul ettiler sonra da laikliği kabul ettiler. 10 Kasım 2017’den itibaren de Kemalizm’i kabul ettiler. Hiçbir zaman bu kadar 10 Kasım törenleri yapılmamıştı. Bu bir mağlubiyettir.” diyerek AKP’nin eğer Kemalist ise bunu yıllardan beri söylemesi gerektiğini, söylemediğine göre derin güçler karşısında mağlubiyetini ilan ettiğini ifade etti.

Ayrıca Hocaefendi; “Bu hatadan dönün, tevbe edin. Yoksa sizin sonunuz da o camiadan farklı olmayacak.” sözleriyle AKP’yi ikaz ettiğini dile getirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin açıklamasının tamamı şu şekilde;

10 Kasım 2017’den İtibaren Kemalizm’i Kabul Ettiler. Hiçbir Zaman Bu Kadar 10 Kasım Törenleri Yapılmamıştı. Bu Bir Mağlubiyettir

Evet, evvela bu noktanın anlaşılması gerekiyor. Gerçekten AKP’yle Müslümanlar önce demokrasi nizamını kabul ettiler sonra da laikliği kabul ettiler. 10 Kasım 2017’den itibaren de Kemalizm’i kabul ettiler. Hiç bir zaman bu kadar 10 Kasım törenleri yapılmamıştı. Bu bir mağlubiyettir. AKP eğer hakikaten Kemalist ise bunu yıllardan beri söyleseydi. Demediğine göre demek ki mağlup oldu. Derin güçler karşısında mağlubiyetini ilan etti. Hala bunu anlamayanlar varsa yazıklar olsun. Laikliği tavsiye etmek de bir mağlubiyetti. Ve şimdi de Kemalizm'i tavsiye noktasına geldiler. Müslüman görünümlü partiler, siyasiler eliyle bu tür ideolojiler damardan veriliyor. Bu Müslüman camiayı bu kadar Demokrat, Laik ve Kemalist kim yapabilirdi ki? Namaz kılanların dışında kim yapabilirdi ki? Solcular bunu başarabilir miydi? O yüzden iktidarı orada tutuyorlar.

 

AKP, günahına bir günah daha ekledi

Bu derin güçler şimdiye kadar iktidar eliyle cemaatleri bitirmeye çalıştılar. Onu epeyce başardılar. Cemaat düşmanlığı hat safhada. Ondan sonra ferdi olarak çalışanlara sıra geldi. Hatta Diyanet’in bazı faaliyetlerine sıra geldi, yavaş yavaş onlar da kısıtlamaya başlanıyor.

Şimdi de Müslüman camiayı Kemalistleştirmeye sıra geldi. AKP günahını artırıyor. Günahına bir günah daha ekledi. Bunlar tarihi hatalar, imani hatalar... İnsanların imanlarına zarar vermektedirler, din bozulmaktadır. Bu din Allah’ındır, Allah dininin bozulmasına izin vermeyecektir. Göreceksiniz…

 

Ben Sizi Buradan İkaz Ediyorum. Demokrasiyi, Laikliği Tavsiye Etmekle, Şimdi De Kemalistleşmekle İşi Çok İleri Götürdünüz. Yanınıza Kalmayacak, Göreceksiniz.

O camia, zamanında dinler arası diyalog yapıyordu, kızların başını açıyordu dini bozuyordu. Türkçe Olimpiyatları yapıyordu, haramları helalleştiriyordu.  Allah müsaade etti mi? Etmedi. Ben 20 sene evvel de demiştim; “haramları helalleştiriyorsunuz. Bu din Allah’ın, Allah buna müsaade etmeyecek, cezalandırılacaksınız. Hatanızdan dönün tevbe edin. Yol yakınken tevbe edin” Tevbe etmediler.

Şimdi AKP’ye de aynısını söylüyorum "bu hatadan dönün, tevbe edin" Yoksa sizin sonunuz da o camiadan farklı olmayacak. Hem çok daha fazla kokular çıkacak.  Binanız çöktüğü zaman çok daha fazla kokular çıkacak emin olun. Kokudan durulmayacak yanınızda. Yanınızda kimse kalmayacak. Bir tane dostunuz kalmayacak. Allah da sizi korumayacak, Müslümanlardan da yardım göremeyeceksiniz. Ben sizi buradan ikaz ediyorum. Demokrasiyi, laikliği tavsiye etmekle, şimdi de Kemalistleşmekle işi çok ileri götürdünüz. Yanınıza kalmayacak, göreceksiniz.

 

Bunun önüne geçmek için ne yapılmalı?

Bir kere bütün Müslümanlar tepki göstermeli. Madem Kemalisttiniz o zaman neden Müslümanları yıllarca aldattınız? Bu Müslüman camia size oy verdiyse Kemalist olduğunuz için vermedi. Kemalist olmadığınız için verdi. Müslümanlar bu hakikati fark etmeli ve konuşmalılar. Bunun önüne geçmenin başka yolu yok. Ya Müslümanlar konuşur bu hatayı düzelttirir. Ya da Allah müdahale edecek, göreceksiniz…



0 Yorum

Yorum Yaz