Akaryakıta gelen zam pompa fiyatına yansıdı

Akaryakıt fiyatlarına zam geldi. Uzun aradan sonra akaryakıta gelen zam pompa fiyatına yansıdı. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıta gelen zam pompa fiyatına yansıdı
24 Eyl 2021 09:17:58

Akaryakıt fiyatlarına zam geldi. Bugün gece saati devreye giren zam ile birlikte uzun aradan sonra bir ilk yaşandı. LGP Otogaz'a zammın geldiğini duyuran EPGİS, fiyatların pompa fiyatlarına da yansıdığını belirtti.

EPGİS sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "LPG Otogazda 15 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." dedi. Zam bu geceden itibaren pompa fiyatlarına da yansıdı.

Son aylarda akaryakıt fiyatlarına gelen zam ve indirimler Eşel Mobil Sistemi gereği ÖTV'den karşılanıyordu. ÖTV'den karşılandığı için akaryakıt pompa satış fiyatlarına yansımıyordu. LPG Otogaza gelen zam gece saatlerinde pompa fiyatlarında değişikliğe gidildi.

İSTANBUL ANKARA VE İZMİR'DE GÜNCEL LPG OTOGAZ FİYATLARI

Uzun aradan sonra pompa fiyatına yansıyan zam ile birlikte İstanbul'da LPG Otogaz'ın lite fiyatı ortalama 5,20 liradan satılırken İzmir'de 5,10 liradan satılıyor.

Ankara'da ise LPG Otogaz'ın litre fiyatı ortalama 5,22 liradan satılıyor. LPG Otogaz fiyatları akaryakıt dağıtım şirketlerine göre 3-4 kuruş değişkenlik gösterebiliyor.



0 Yorum

Yorum Yaz