AKP ve HDP Gerzek İnsanlarla mı Dolu?

İsmail Kılıçarslan, Ankara saldırısıyla ilgili ironik bir değerlendirmede bulundu. Kılıçarslan, 'Hem AK Parti hem de HDP, seçimlere 20 gün kalmışken bu bombayı ateşleyecek kadar gerzek insanlarla doludur(!)' dedi.

AKP ve HDP Gerzek İnsanlarla mı Dolu?
14 Eki 2015 10:36:14

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan, Ankara saldırısıyla ilgili ironik bir dille yazdığı "Bombayı ben mi patlattım?" başlıklı yazısında "Hem AK Parti hem de HDP, üstelik seçimlere 20 gün kalmışken ve üstelik bu bomba doğrudan iki partiyi de hedef alıp zor durumda bırakacakken bu bombanın fitilini ateşleyecek kadar gerzek, mankafa, aptal insanlarla doludur" ifadelerini kullandı.
 
Kılıçarslan'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:
 
Bazılarına göre evet. Ankara'da 97 insanın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan o hain saldırıyı ben düşündüm, ben planladım, ben hayata geçirdim. Bu büyük acıya sebebiyet veren benim. Peki niçin yaptım bunu? Çünkü Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum ve onun ele geçirdiği iktidarı kaybetmemesi için elimden gelen her şeyi yaparım. Gözümü kırpmadan insan öldürür, Türkiye'yi kaosun hüküm sürdüğü bir cehenneme çevirebilirim. Çünkü bu bomba, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesini ve böylelikle Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu diktatörlük düzeninin devamını garanti altına alan bir bomba. Ölen her bir insan AK Parti'ye oy desteği olarak dönecek çünkü. 'Niye' diye sormayın, 'niçin' diye sormayın. Bunun böyle olduğuna inanmanız yeterli olacaktır.
 
Bazılarına göreyse hayır. Ankara'da 97 insanın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan o hain saldırıyı bir HDP'li düşünmüş, planlamış ve hayata geçirmiştir. Bu büyük acıya sebebiyet veren bir HDP'lidir. Çünkü HDP'nin oyları günden güne erimekte, baraj altında kalma korkusuyla ne yapacağını bilememektedir. Bu bombanın patlaması ile HDP, barajı geçmeyi garanti altına aldığı gibi, geçen seçimlerden daha çok oy almayı da başaracaktır. Çünkü bu bomba, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerden sonra başta Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmeye yarayacak üstelik ülkemiz için aydınlık güzel günlerin de habercisi olacaktır.
 
Çünkü hem AK Parti hem de HDP, üstelik seçimlere 20 gün kalmışken ve üstelik bu bomba doğrudan iki partiyi de hedef alıp zor durumda bırakacakken bu bombanın fitilini ateşleyecek kadar gerzek, mankafa, aptal insanlarla doludur.
 
Emin olun, şu an Türkiye'nin en az yarısı için durum böyledir. Dahası durumun böyle olması taraflar açısından herhangi bir soruna sebebiyet vermemektedir. Bombaların patlamasından sadece 10 dakika sonra herkes 'seçtiği bir katil'i hedef tahtasına yerleştirmiştir. Katil ya devlet, Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti üçlüsünden biridir ya da HDP, Selahattin Demirtaş ikilisinden biri.



0 Yorum

Yorum Yaz