Allah’tan Korkmuyoruz Diyene, Halt Etmişsin Demedin!

Alparslan Kuytul Hocaefendi 17 Haziran'da gerçekleştirilen tefsir dersi sonrası ‘TRT’de ramazan programına katılan bir hocanın ‘namaz kılmayan hayvandır’ sözünü nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna “İslam’ın böyle bir görüşü yok. Bir Müslümana hayvan demek o da sonuçta küfürlü bir konuşmadır. Bu da kabul edilemez” diyerek cevap verdi ve Başbakan Binali Yıldırım’ın o sözü söyleyen hocaya ‘Halt etmiş!’ demesini değerlendirdi.

Allah’tan Korkmuyoruz Diyene, Halt Etmişsin Demedin!
18 Haz 2016 02:40:36

Şimdi bunu sordular taze Başbakan’a, düşük profilli Başbakan’a. Dediler ki Sayın Başbakan’ım işte böyle böyle “halt etmiş!” dedi. Sayın Başbakan’ım bu ne celal sen hiçbir meseleye şimdiye kadar böyle celallenmedin(!) böyle öfkeli konuşmadın(!)

 Adamlar illa laiklik diyor. Mesela bir CHP milletvekili mecliste dedi ki; “biz Allah’tan korkmuyoruz hukuktan korkuyoruz” dedi.

Aynen böyle Allah’tan korkmuyoruz dedi. Sen onlara Halt etmişsin demedin(!)

Senin gücün hep Müslümanlara mı yetiyor. Hep Müslümanlara yetiyor. Evet hoca konuştu yanlıştı kabul edilemez. İslam’a göre de yanlıştır, ilmen de yanlıştır konuştuğu laf.

 Bu ülke de bir sürü yanlış var sen de Başbakansın onlara sesin çıkmıyor neden buna celalleniyorsun?

Yiğit kesiliyorsun(!)                                                                                                                                    

Bunların  yiğitlikleri hep Müslümanlara!

Nasılsa bizim Müslüman kesim sessiz kalır nasılsa bir şey demezler.(Kendileri de namaz kılıyorlar ya) o yüzden bizi anlarlar bizi hoş karşılarlar. Bu tepkiyi gösterelim laiklerin hoşuna gitsin, nasılsa bizimkiler bizi anlarlar diyorlar.

O hocaya zırvalamış diyorsun. Ama bunlara gelince…

Sen Allah’tan korkmuyorum diyene zırvalama demiyorsun!

Bu ülkede Yaşar Nuri’ler daha kimler bir sürü hadisleri inkar ettiler. Sana bağlı olan bütün televizyonlarda  senin çıkarttığın İlahiyat profesörleri Kur’an’ın hükümlerinin değiştirilebileceğini söyledi. Sen ona neden zırvalıyorsun demedin!

Zırvalayan bir tek o mu? Zırvalayan çok(!) senin televizyonlarına çıkardığın profesörlerde Allah’ın hükümlerinin değiştirilebileceğini söylüyorlar.

Madem böyle çok biliyorsun dini imanı(!) o zaman bir de buna bir laf söylesene!



0 Yorum

Yorum Yaz