Alparslan Hoca, Küçük Çocuğu Taciz Eden Şeyh Hakkında: "Yazıklar Olsun!"

Alparslan Hoca, 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen Şeyh'e yönelik değerlendirmede bulundu.

Alparslan Hoca, Küçük Çocuğu Taciz Eden Şeyh Hakkında: "Yazıklar Olsun!"
05 Eyl 2020 09:25:32

Alparslan Hoca, 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen Şeyh'e yönelik değerlendirmede bulundu.

Bir hocanın böyle bir şey yapmasını "alçaklık" olarak ifade eden Alparslan Hoca, bu tür olayları kullanarak cemaatlere saldırılmasını da ayrı bir "ahlaksızlık" olarak yorumladı.


"Bu İğrençliktir, ahlaksızlıktır!"

Alparslan Kuytul Hoca, gündeme "çocuk tacizcisi" olarak gelen Şeyh hakkında:

"Ses ona aitse yaptığını kabul ediyor, demek ki. Bu iğrençliktir, bunu kim yaparsa yapsın ahlaksızlıktır, bir hocanın yapması daha büyük bir ahlaksızlık..." tepkisini dile getirdi.


"Lafa Gelince; 'Harama Bakmak Günah' Deriz"

Bu ahlaksızlığı "hoca" sıfatındakilerin yapmasının daha büyük bir günah olduğunu belirten Alparslan Hoca:

"Kur'an, Peygamber eşlerine; 'Siz herhangi bir kadın değilsiniz, sizin yaptığınız her sevap ve işlediğiniz her günah diğer kadınlara göre iki kat yazılır. Demek ki Kur'an böyle bir ayrım yapıyor. O halde aynı şekilde hocaların, şeyhlerin diğer insanlara oranla daha dikkatli davranması gerekir. "ifadelerini kullandı.


"Hiç Utanmadın Mı?"

Fotoğraflarından 60'lı yaşlarında olduğu anlaşılan sözde Şeyh'e:

"Torunun yaşındaki çocuğa böyle bir şey yaparken hiç mi utanmadın?" diyen Alparslan Hoca, bu tür olayları bahane ederek cemaat ve tarikatlere saldıranları da kınadı.


"Mantık Bu İse, O Zaman Direk Devleti Kapatalım!"

Bu olayları sebep göstererek cemaat ve tarikat gibi kuruluşların kapatılması gerektiğini söyleyenlere:

"Mantık buysa o zaman partilerde yolsuzluklar, emniyette hukuksuzluklar, orduda usulsüzlükler oluyor, onları da kapatalım. Hatta tüm bu yaşananlar devletin içerisinde gerçekleşiyor, direk devleti kapatalım! Devletin içindekiler, devleti yiyip bitirmiyor mu? Kapatalım o halde! Böyle bir mantık olabilir mi? Bu, saldırmak için bahane aramaktır.

Cemaatleri ve tarikatleri bu yolla hedef gösterenler, sayıyı çoğaltmak için Adnan Oktar'ı bile cemaat sınıfına sokuyor. Bu adam, ne hoca olduğunu söyledi, ne Kur'an okumasını bildiğini... Bu adam kendi ifadeleriyle alemci, laik, Atatürkçü olduğunu söyledi, ona bile "hoca" diyorlar.


"Darbe Hazırlığı mı Yapılıyor?" 

Din düşmanı bazı ekipler, bu tür olayları gündeme getirip darbelere zemin hazırlıyor. Şimdi böyle bir hazırlık var mı bilemiyorum ama zamanında Müslüm Gündüz, Ali Kalkancı gibi isimleri kullanarak bu darbeleri gerçekleştirdiler" cümlelerini kaydetti.




0 Yorum

Yorum Yaz