Alparslan Kuytul Hoca'dan Doğu Perinçek'e Cevap: Kendisini Şeytanlaştırmış Olabilir mi?

Alparslan Kuytul Hoca, Doğu Perinçek'in 'AKP tarafından bütün cemaat ve tarikatlar şeytanlaştırıldı' ifadesini değerlendi. Bu sözlerin cemaatler üzerinde oynanan oyunlara dair bir itiraf olduğunu belirten Alparslan Hoca, "Bizi sevenlerin, tanıyanların sayısı arttı demek ki şeytanlaştıramadınız" dedi.

Alparslan Kuytul Hoca'dan Doğu Perinçek'e Cevap: Kendisini Şeytanlaştırmış Olabilir mi?
22 Şub 2020 16:30:14

Tefsir dersi sonrasında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Alparslan Kuytul Hoca, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in bir TV kanalında kullandığı 'Cemaat ve tarikatlar AKP hükümeti tarafından şeytanlaştırıldı' iddialarını değerlendi.

“RASTGELE SÖYLENMİŞ BİR SÖZ DEĞİL”

Perinçek'in konuşmasında Furkan Vakfı ismini alenen söylediği için kendisinin de ismini belirteceğini söyleyen Alparslan Hoca, Perinçek'in bir strateji peşinde olduğunu ve bu sözlerin rastgele söylenmiş sözler olmadığını ifade etti.

Bu ifadelerin, AKP'ye oy veren cemaat ve tarikatlar tarafından duyulmasını ve bu şekilde AKP'nin oy kaybetmesini istemiş olabileceklerini belirten Alparslan Hoca, "Perinçek kendini temize çıkartmak istiyor halbuki bu işlerin içerisinde kendisi de var " dedi.

“ŞEYTANLAŞTIRMA İŞİNİ KENDİSİ DE ÇOK YAPTI”

Perinçek ve ekibinin en başından beri cemaatleri şeytanlastırmaya çalıştıklarını ve hala devam ettiklerini söyleyen Alparslan Hoca, "O şeytanlaştırma işini kendisi de çok yaptı, yapmaya da devam ediyor. Elindeki bütün imkânlarla hükümetin Gülenciler ile arası bozulduğundan itibaren bunu fırsat bilerek, o günden beri aslında kendisi de kendisine verilen devlet imkanları ile bu şeytanlaştırma işini yapıyor. Ama kendi yapmıyormuş, hepsini AKP yapmış gibi anlatıyor." dedi.

AKP'li yetkililerin bu sözler üzerine bir açıklama yapması gerektiğini ifade eden Alparslan Hoca : AKP'li yetkililer de onun bu stratejisini anlamıyorlarsa anlasınlar, anlıyorlarsa cevabını versinler. ‘Sen de bizimle beraber değil miydin?’ desinler ya da bir kısmını kendileri yapmadıysa Doğu Perinçek ekibi yaptıysa onu açıklasınlar. Bakın! Perinçek AKP'yi suçluyor, bunların hepsini AKP yaptı diyor. AKP de çıksın ‘şunları şunları biz yaptıysak da şunları şunları da biz yapmadık onu da Perinçek ekibi yaptı’ desinler. "dedi.

“BU SÖZ İTİRAFTIR”

Bu sözlerin açık bir itiraf niteliğinde olduğunu belirten Alparslan Hoca, "kıymetli kardeşlerim! Demek ki açık bir şekilde bir şeytanlaştırma stratejisi izlenilmiş, bu söz bunun itirafıdır. Aslında çok güzel ifade etmiş oldu. Kendisini de ele vermiş oldu. O AKP'yi ele verdiğini zannediyor ama esasında kendisini de ele vermiş oldu. Demek ki bu şeytanlaştırma projesi varmış ve bu yapılanlar bunun için yapılmış ve bu devam ediyor. " ifadelerini kullandı.

“BÖYLE SAÇMALIK OLUR MU?”

Türkiye'de son zamanlarda kötü örnekler üzerinden cemaat düşmanlığı yapıldığını belirten Alparslan Hoca: "Her gün televizyonda tarikatlar cemaatler, tarikatlar cemaatler, tarikatlar cemaatler… Kardeşim! Ben bir hata yaparsam, bu benim hatamdır. Bütün cemaatleri suçlayamazsın. Onlar bir hata yaparsa, onların hatasıdır. Başkalarını suçlayamazsınız. 

Mesela bir fabrikada yanlış işler yapılıyor, o zaman tüm fabrikaları suçlayalım. Bir yurtta kötü şeyler oluyor, o zaman bütün yurtları kapatalım. Devlet yurtlarında birçok kötülükler daha beter oluyor, yani o zaman bütün devlet yurtlarını kapatalım, bütün partileri kapatalım. Nerede bir kötülük olursa, artık onun kökünü kurutalım, kökünü kapatalım. FETÖ bahanesiyle bunu yapıyorlar, yapmak istiyorlar. Bu bahaneyle aslında tüm İslami faaliyetleri bitirmek istiyorlar. " dedi.

“PEKİ ŞEYTANLAŞTIRABİLDİLER Mİ?”

Aslında şeytanlaştırma amaçlarına ulaşamadıklarının altını çizen Alparslan Hoca, "Konuşmasında bizim de adımızı veriyor. Aslında şeytanlaştıramadı. Duymayan duydu, sevmeyen sevdi ve o kırpılmış videoları izleyip de yanlış anlamış olanlardan niceleri hep beni yollarda, bazen camide görenler, bazen telefonla, bazen internet yoluyla helallik istiyorlar. ‘Kırpılmışı izlemiştim hocam, hakkını helal et, ben senin hakkında konuştum, sonra aslını izleyince meseleyi anladım, neyi kastettiğini anladım’ diyen bir sürü insan. Demek ki şeytanlaştıramadınız da bir sürü if tiralar attınız, hepsi çöktü gitti. 

Demek ki şeytanlaştırmadınız. Sanki bizi bitirmişler, bununla seviniyor. Bak dimdik ayaktayız çok şükür. Duymayan duydu, sevmeyen sevdi elhamdülillah. Hani şeytanlaştırmıştın. Allah arkamızda olduktan sonra şeytanlaştırmak isteyenler kim olursa olsun, ne önemi var? Karşımızda kimin olduğunun ne önemi var? Onlar şeytanlaştırmak istedikçe; Allah hakikatleri ortaya çıkarıyor ve haklılığımızı anlayanlar çoğalıyor, destekleyenler çoğalıyor, sevenler daha da çoğalıyor. 

Esasında kendisi; bu toplum tarafından hiçbir zaman sevilmedi, öyle mi değil mi? Bu 15 Temmuz sonrası AKP, MHP, Vatan Partisi adeta bir koalisyon halindeler. Ama bakın (18 Şubat 2020 de) MHP'den bir yetkili Doğu Perinçek için çin virüsü dedi, Corona virüsü gibi Çin virüsü dedi. Bunlar güya koalisyon gibiler, birbirlerini destekliyor gibi ama bakın araları açık aslında. Birbirlerine düşmanlar aslında. 

“ACABA KENDİSİ Mİ ŞEYTANLAŞTIRILMIŞ”

Aslında kimse kendisini şeytanlaştırmadı ama yine de kimse tarafından sevilmediğine göre acaba kendi kendisini mi şeytanlaştırmış? Çünkü oldu bitti, bizim bildiğimiz Doğu Perinçek Maocu, Çin taraftarı olarak bilinir. Şimdi Rusya ve Çin taraftarlığı yapıyor. Seni kimse şeytanlaştırmaya çalışmadı. Buna rağmen seni kimse sevmiyor ama bizi o kadar şeytanlaştırmaya çalıştınız ki, çok şükür bir sürü insan seviyor. 

Demek ki Allah'ın dediği oluyor, senin (Doğu Perinçek) dediğin olmuyor.”

Alparslan Hoca'nın konuşmasının tamamı;




1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Kuntay Çelik 22 Şub 2020 23:02:43

    Cemaatler şeytanlaştırıldı ifadesine katılmıyorum cemaatler zaten şeytandı. Sabetaycılar diye veya beyaz türkler diye hayali bir örgüt kurdular ki aslında beyaz türkler mevzuunda doğruluk payı yok değil ama benim gözlemlediğim kadarıyla nurcu,süleymancı,menzilci... ve benzerleri ve en beteri akp gibi cemaatlerde doğulu aşiretlerde tekelleşme ,bir sektörü veya kurumu tekeline alma çabası arzusu bu uğurda dayanışma birbirini kollama çok daha fazla bunlar türk toplumundan daha uzak bunların yaptığı müspet çalışmalar var gibi gözükse de bunların amacı toplumdan bireyleri koparmaktır o çalışmaları yapmak burs yurt imkanı ve diğer yardımlaşmalar devletin doğal görev ve sorurumluğudur zaten. ben müslümanım ve kurana inanıyorum özellikle 2000 sonrası doğanlarca sık kullanılan sosyal medyada kuran eleştiri amacıyla oluşturulmuş hesaplar var bunların staratejisi kuran ayetlerinin bir kişi veya grubun menfaatleri doğrultusunda oluşturulmuş insan işi metinler olduğuna insanları ikna etmek ve ne yazık ki müslüman deyince yüzünü siyasal islamcılara veya cemaatlere çevirenler dinin menfaatlere alet edildiği kirli işlerin üzerini örtmede kullanıldığına tanıklık ediyorlar bu da islam aleyhindeki eleştirilerin yerinde olduğunu düşünmelerine sebep oluyor. 11 eylül 2001 ikizkule saldırıları sonrası batıda islamofobi oluşturuldu türkiyede ekonomik kriz ve tek çıkış yolunun imf olduğu algısıyla abdnin desteklidiği akp iktidara getirildi çünkü islamın böyle yok edilebileceğini düşünüyorlardı. Belediye başkanlığı seçimi bile beka meselesi denildi. Toplumda dini ve milli duygular zedelene zedelene yok oluncaya kadar akp iktidarı ve cemaatler sürer milliyetçilik ve din bitince nasıl bir ekonomik krizle getirmişlerse bu seferde öyle götürürler devleti de ellerinden alırlar. Bir müslüman olarak dinim için akpyi ve cemaatleri en sakıncalı unsur olarak görüyorum. Vatan partisi programı islamın bekası için gerekli olan sadeleşmeyi sağlayacaktır.


Yorum Yaz