Alparslan Kuytul Hocaefendi Adnan Oktar Mahkemesinde Neler Yaşandı?

Hocaefendi, kendisini mahkemeye veren Adnan Oktar'ın 'cezai ehliyeti olmadığı' gerekçesiyle İstanbul Kartal Adliyesine mahkemenin iadesi için başvuruda bulunmuştu. Sonrasında yaşananları anlatan Hocaefendi, "Hakim daha önce ben de avukatım da olmadığı halde tek celsede aleyhime hüküm verdi ve tazminata hükmetti. Mahkemenin iadesi için başvurdum, bana gün verdi ve İstanbul'a gittim ama 1 kelime dahi beni konuşturmadı" diyerek duruma tepkisini gösterdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Adnan Oktar Mahkemesinde Neler Yaşandı?
25 Kas 2015 07:08:52

İşte Hocaefendi'nin yaşadıklarını anlattığı video:

 

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Mahkemeye Sunmak İçin Hazırladığı Belge ve deliller:

Masonların dinsiz olduğunu söyleyen Adnan Oktar canlı yayında 33. dereceden masonluk belgesini işte böyle alıyor:

Mason Olması

2004 ve 2006 yıllarında yaptığı konuşmalarında Başörtüsünün kesin hüküm olarak mevcut olduğunu ve "farz olduğunu" söyleyen Oktar, 2010 yılına gelindiğinde "Başörtüsü farz olmadığını(!)" bakın nasıl söylüyor?

 Başörtüsü Hakkında Çelişkisi

Kendisine yapılan en ufak bir eleştiriyi bile kabullenemeyen Adnan Oktar Bülent Arınç'a bakın nasıl tepki gösteriyor?

 Bülent Arınç'a Cevabı

Dini sohbetler yaptığını söyleyen Oktar, aynı zamanda kendisini "alemci" olarak tanımlıyor ve 2 Haziran 1986 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde 'Kuran-ı Kerim'de yazdığı biçimdeki şeriata taraftarım tabii." diyen Oktar aynı zamanda Atatürkçü olduğunu söylüyor. (Kaynak: http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1999/11/24/158846.asp )

 Atatürkçüyüm-Alemciyim

Sürekli dini sohbetler yaparak dini konularda fetvalar veren Oktar, 300 kitap yazdığını iddia ettiği halde kendisine yöneltilen bir soruda bakın nasıl bir duruma düşüyor?

 300 Kitap Yazması ve Bilgisi

Bülent Arınç'a "ismimi versene" diyerek konuşan Oktar konuşmalarında  Furkan Vakfı Müntesiplerini ve Alparslan Kuytul Hocaefendi'yi bakın nasıl hedef alıyor?

Vakıf Hakkında Söyledikleri



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    FARUK EREN 01 Oca 1970 02:00:00

    De ki: "Eğer Allah size bir kötülük dilese, sizi Allah'tan koruyacak kimdir? Yahut size bir rahmet dilese buna engel olacak kimdir?" Onlar kendilerine Allah'tan başka hiçbir dost ve hiçbir yardımcı bulamazlar. RABBİM HOCAMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SONUNA KADAR YANINIZDAYIM HOCAM.


Yorum Yaz