Alparslan Kuytul Hocaefendi Ankara'da!

Tüm zorluklara rağmen yılmadan, yorulmadan, kenetlenerek yoluna devam eden Furkan Hareketi, Ankara'da 'İslam'da Teslimiyet Kavramı' konulu Kutlu Doğum konferansı düzenliyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Ankara'da!
26 Nis 2017 17:48:22

Ümmetin kurtuluşu için aydın - âlim vasfına sahip öncü nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Furkan Hareketi karşılaştıkları engellemelere, zorluklara karşı dik duruş örneği göstererek ilerlemeye devam ediyor. 

Hatırlanacağı üzere son olarak Furkan Hareketi 22 Nisan'da basın açıklaması yapmak isterken polisin acımasızca müdahalelerine maruz kalmış, buna rağmen Alparslan Kuytul Hocaefendi cami avlusunda konuşmasını gerçekleştirmiş, Furkan Hareketi mensupları tüm zulümlere rağmen bir çiçeğe bile zarar vermeden sessizce dağılmıştı. 

 

Furkan Vakfı Mensuplarına Acımasız Müdahale!

Faaliyetlerine kurulduğu günden bu yana aralıksız devam eden Furkan Hareketi, şimdi de Ankara'da konferans düzenlemeye hazırlanıyor. Kutlu doğum'da Peygamberimizin davasının anlatılacağı 'İslam'da Teslimiyet Kavramı' konulu konferansa Alparslan Kuytul Hocaefendi konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca konferansta Grup Furkan'ın sahne alacağı belirtilirken, programda çeşitli etkinliklerin de yer alacağı duyuruldu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Ankara’da!

 



0 Yorum

Yorum Yaz