AÖF'ten öğrencilere sınav öncesi uyarı!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) hafta sonu düzenleyeceği vize sınavları için uyarıda bulundu. AÖF sınav giriş yerlerini pazartesi günü yayımlamıştı.

AÖF'ten öğrencilere sınav öncesi uyarı!
11 Nis 2018 10:30:19

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) hafta sonu düzenleyeceği bahar dönemi vize sınav girş belgelerini pazartesi günü yayımlamıştı. Öğrenciler AÖF sınav giriş yerlerini AÖF öğrenci otomasyonundan ulaşılabiliyorlar.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ İÇİN TIKLAYIN

AÖF öğrencileri, https://aof.anadolu.edu.tr adresine giriş yaparak ve bu bölümdeki Öğrenci Otomasyonu'na TC Kimlik Numarası ve şifreleri giriş yapması gerekmektedir. Bu aşamadan sonra vize sınavı için gerekli AÖF sınav giriş belgesi (fotoğraflı giriş belgesi) çıkartılabilir.

AÖF'TEN ÖĞRENCİLERE SINAV UYARI MESAJI

AÖF sınava girecek öğrencilere bugün sabah saatlerinde sms ile önemli bir uyarıda bulundu. AÖF öğrencilere "sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanınız ile sınava katılabilirsiniz" uyarısında bulundu.

AÖF tarafından öğrencilere gönderilen sınav uyarısı şu şekilde:

"Sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanınız ile sınava katılabilirsiniz. Sınavda ehliyet ve öğrenci kimlik kartı, mesleki kimlik kartları vb. belgeler kabul edilemez."

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavı için daha önce açıkladığı 02-03 Haziran tarihlerini değiştirdi. AÖF bahar dönemi final sınavı 26-27 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

İşte Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre;

"Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır."



0 Yorum

Yorum Yaz