Aynı Gazete Furkan Vakfı’nı Övmüştü

Geçen sene Furkan Vakfı hakkında “Türkiye genelinde toplumu bilinçlendirmek amacıyla konferanslar düzenleyen Furkan Vakfı” şeklinde haber yapan gazeteden U dönüşü… Bu bilgi sosyal medya hesaplarında yoğun paylaşılıyor. Elazığ'da daima coşku ile karşılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında provakatif haber yapan Hakimiyet Elazığ Gazetesinin bununla neyi amaçladığı düşündürücü.

Aynı Gazete Furkan Vakfı’nı Övmüştü
10 Kas 2016 20:04:27

 

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, 2016-2017 yılı konferanslar zincirinin ilk halkaları olarak düzenleyeceği Malatya ve Elazığ konferanslarının duyurularında engelleme yaşadığını kamuoyuna duyurmuştu. Bu arada Elazığ’da yayınlanan Hâkimiyet Elazığ Gazetesi'nin Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin şimdiye kadar yaptığı birçok konudaki videolardan cımbızlama ve iftira içerikli olarak hazırladığı haberle algı operasyonuna kalkışması dikkatleri çekti.

İftiraları ile fütursuzca Furkan Hareketi ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi hedefe koyan Hakimiyet Gazetesinin, açıklanmış meseleleri tekrar gündeme getirerek hem provokatör hem iftiracı hem de istihbaratın itibarını vurarak haber yapmasındaki asıl amacı nedir?

Aynı gazetenin geçtiğimiz yıl Furkan Vakfı’nın Elazığ konferansı hakkında “Türkiye genelinde toplumu bilinçlendirmek amacıyla konferanslar düzenleyen Furkan Vakfı” şeklinde haber yapmasına karşılık bu yıl Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı hakkında cımbızlama yöntemler ile iftira ve yalan haber yapması nereden emir aldığı konusunda akıllarda soru işareti oluşturdu.

İşte geçen yılki o haber;

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz