Bana Bir Özür Borçları Var!

Alparslan Kuytul Hocaefendi gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programında gecenin anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından kendisine yöneltilen “Düşürülen Rus uçağı sebebiyle Cumhurbaşkanının Rusya Devlet Başkanı ve Rus halkından özür dilemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapta “O zaman bana her lafı söylediler. Şu anda Cumhurbaşkanı Rusya'dan özür diledi ise bize saldıran AKP taraftarları aktroller başta olmak üzere onların da BANA BİR ÖZÜR BORÇLARI VAR!” dedi.

Bana Bir Özür Borçları Var!
02 Tem 2016 02:58:59

Ben  Rus uçağını düşürmek hataydı yanlıştı,

 bu memleketimize zarar verir,

 Rusya bunu yanımıza bırakmaz,

 Eninde sonunda bizi pişman eder,  demiş miydim?

 Ben bunu söylediğinde bana her lafı söylediler. Düşünmeden sadece Partizancılık yapanlar, iyi niyetimi de hesaba katmayanlar, ben konuşuyorsam Allah rızası için konuşuyorum memleketimin, milletimin iyiliği için konuşuyorum bunların hiçbirini hesaba katmadan alçakça saldıranlar bana Rus taraftarı bile diyenler bu kadar alçalanlar..
Eğer uçağın düşürülmesi hataydı demek Rus taraftarı olmaksa acaba Şu anda Hükümetin ve Cumhurbaşkanı'nın Rusya'dan özür dilemesi ne oluyor acaba?

Buna ne diyecekler! Benimki Rus taraftarı olmaksa herhalde bu da Rus ajanı olmak sayılması icab eder.  Ne benimki Rus taraftarı olmaktır. Ne de hükümetin özür dilemesi Rus ajanı olmaktır.

Bugün Özür Dileyecek Noktaya Geldi.

Bu bir yanlıştı. Ülkemizin hava sahasını sadece 12 saniye ihlal ettiği için bir devletin uçağı düşürülmez. Hiçbir devlet bunu diğerine yapmaz. Bu düşmanca bir davranıştır ve ben o zaman demiştim sadece mesele Türkiye'den alınan malların alınmaması yaş sebze ve meyveler değil. O zaman Cumhurbaşkanı almazsanız almayın dedi.

 Bakın bugün özür dileyecek noktaya geldi mesele sadece üç beş yüz milyon dolarlık yaş sebze, meyve ihracatı değildir. Mesele bunun çok daha ötesinde Turizm gelirlerinden de mahrum olunması ve siyaseten de dünyada yalnız kalmamız. Ekonomik sonuçları da var, siyasal sonuçları da var, birçok sonuçları olacaktı. Ben bunu o zaman gördüm ve söyledim.

Özür Güçlülerden Dilenmez Haklılardan Dilenir.

O zaman bana her lafı söylediler. Şu anda Cumhurbaşkanı Rusya'dan özür diledi ise bize saldıran AKP taraftarları aktroller başta olmak üzere onların da BANA BİR ÖZÜR BORÇLARI VAR!


Ama  onlar güçlülerden özür dilerler bizi özür dilenecek kadar güçlü görmezler!

 Halbuki özür güçlülerden dilenmez haklılardan dilenir.
Ben o zaman dedim bu hatanın sonucunda çok büyük olaylar olabilir ve Rusya bütün silahlı sol örgütleri destekleyebilir. Hatta İslamcı örgütler bile destekleyebilir ışid gibi.

 

Türkiye Ne Kadar Kötü Duruma Düştü.

Bakın İsrail'le anlaşacak noktaya geldi. Çünkü yalnız kaldı o olaydan sonra Türkiye yalnız kaldı Amerika desteklemedi. Sen yaptın senin sorunun dedi çıktı. Bu Rusya ile Türkiye'nin sorunudur dedi ben karışmam dedi çıktı. 

Türkiye Her Konuda Köşeye Sıkıştırıldı. 

Türkiye yalnız kaldı ve Amerika Türkiye'yi adeta daha doğrusu Tayyip Erdoğan'ı adeta defterden sildi. Tayyip Erdoğan'la, Obama görüşmeyi kabul etmedi. Ve Muhammed Ali'nin cenazesinde de Türk Cumhurbaşkanını nasıl orada mahcup ettiler. Muhammed Ali'nin cenazesine tabutuna eliyle destek vermesine bile müsaade etmediler. Muhammed Ali'nin ailesi Cumhurbaşkanıyla bir fotoğraf bile çekilmedi.  Hiç bir karede onunla beraber görünmek istemediler.  Türk Diyanet Başkanı da oradaydı o da bir Kur'an okumak istedi ona da müsait etmediler. Ve ondan sonra olaylar arka arkaya geldi. Almanya,  Ermeni Soykırımı tasarısını kabul etti Türkiye her konuda köşeye sıkıştırıldı. 

Bugün Rusya’dan özür dilemesi, o aileden özür dilemesi Rusya basınında nasıl yankı buldu biliyor musunuz?

Tayyip Erdoğan'ın namazda bir fotoğrafını çekmişler secdede bir fotoğrafını çekmişler. Fotomontaj marifetiyle önüne de Putin'i koymuşlar.

 Tayyip Erdoğan Putin'e secde ediyor gibi. 

 



0 Yorum

Yorum Yaz