Bu Ülkede Hükümetlere Verilen Görev Hamallıktır

Alparslan Kuytul Hocaefendi yıllar önce de parti metodunun İslama ve Müslümanlara zarar vereceğini söylüyordu;

Bu Ülkede Hükümetlere Verilen Görev Hamallıktır
13 Haz 2016 14:35:59

Niye bu hale geldi bu Müslümanlar?

 Beni tanıyanlar bilir ki partim pırtım yok. O yüzden ben rahat konuşuyorum. Niye bu hale geldi Müslümanlar? Yanlış bir yolda yıllardan beri ilerliyorlar.

Parti yoluyla taviz,taviz,taviz…

Bir yere gelmeye çalışıyorlar. Tepeden aşağıyı değiştirmeyi güya hayal ediyorlar. Tepeye çıkıp tepeden aşağıyı değiştirecekler. Hâlbuki peygamberler aşağıdan yukarıyı değiştirmişlerdir. Siz tepeden (olmazda hadi oldu) en fazla devlet kurabilirsiniz. İslam devleti en fazla. Medeniyeti kuramazsınız. Çünkü medeniyet toplumu değiştirince kurulur. Tepeden toplum değişmez. Kanun değişmekle toplum değişmez.

 Lağım yapmakla, baraj yapmakla toplum değişmez.

Hamallık yapıyorsunuz. Asıl hedefinize varıcı hiçbir şey yaptırmıyorlar size. Hükümetin önemli bakanlarından birisi bir parşömen kâğıdına ufak bir daire çizmiş ve diyor ki; “ ancak bu kadar iktidarız”. Ancak bu kadar sözümüz geçiyor demiş. Kim diyor bunu? Ben mi? Milletvekili mi? Bakan bunu söylüyor. Bakanlar kurulu toplantısında alınan kararları bilen adam bunu söylüyor. Hükümetin bir elemanı bunu söylüyor. Ne kadar etkili değil onu bilen bir adam bunu söylüyor.

Bu ülkede hükümetlere verilen görev hamallıktır.



0 Yorum

Yorum Yaz