Bundan Sonra Cumhurbaşkanıyla Kim İş Tutar ?

Alparslan Kuytul Hocaefendi Gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programında gecenin anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından kendisine yöneltilen “Türkiye’nin İsrail'le yaptığı anlaşmayı Hamas'ın Türkiye'ye teşekkür etmesini ve bu anlaşmadan bir gün sonra Cumhurbaşkanı’nın Mavi Marmara’yı gönderirken ‘benden izin mi aldınız’ demesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Şimdi düşünüyorum da bundan sonra Cumhurbaşkanıyla kim iş tutar, kim onunla ittifak eder?” diyerek cevap verdi.

Bundan Sonra Cumhurbaşkanıyla Kim İş Tutar ?
02 Tem 2016 08:43:08

Şimdi Bu Olay Gerçekten Vahim Ötesi Bir Şey.

 Vahim ötesi bir şey yani bu kadar olabilir ancak. Tüm Türkiye'nin gözünün içine baka baka “benden izin mi aldığınız” denilmesi yani açıklayabiliriz? Kim bunu açıklayabilir. Hatırlıyor musunuz o konuşmasında internete koymuşlar hemen. Fethullah Hoca'ya kızıyor bundan iki sene önce diyor ki “Sen diyorsun ki Mavi Marmara'yı gönderirken otoriteden izin almalıydınız (yani İsrail otoritesinden) otorite olarak sen kimi kabul ediyorsun? Otorite diyor biziz. Biz de izin verdik” diyor. Açın internette var izin verdiğini kendi ağzıyla söylüyor. Şimdi de benden mi izin aldınız? 

Şimdi düşünüyorum da bundan sonra cumhurbaşkanıyla kim iş tutar kim onunla ittifak eder.?

 İHH şimdi ne düşünüyor acaba?
Yani öyle bir dönem yaşıyoruz ki Demirel'in bir sözü vardı. Demirel öyle tarihe geçti şimdi unutulmuş ben hatırlatayım yeni nesil bilmiyor. Demirel'in en meşhur sözü “Dün dündür bugün bugündür.” Dün öyle dedim bugün de böyle diyorum. Onun en güzel örneğini verdi Tayyip Erdoğan. Dün dündür bugün bugündür.



0 Yorum

Yorum Yaz