Daha Çok Kan Akacak!

TÜRKİYE ve ABD arasında, Suriyeli muhaliflere yönelik “eğit-donat” programı mutakabatı imzalandı.

Daha Çok Kan Akacak!
21 Şub 2015 09:55:07

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, mutabakatın dün saat 18.30’da imzalandığını belirterek, “Eğitilip donatılan bu güçler, hem rejim unsurları hem de DAEŞ ve arazideki terör örgütleriyle mücadele edecek” dedi.

Suriye'de 4. yılına giren iç savaşta ölenlerin sayısı 191 bine yükselmesine rağmen bu savaşın, bu akan kanın durdurulması için uğraşılacağına bu sefer Amerikan yardımıyla “Eğit, Donat ve Öl” projesi tam hızla devam ediyor. Bu sefer daha fazla kardeş kanının akması için daha iyi projeler hazırlanmakta, Müslümanların bitirilmesi için projeler hız kazanmaktadır. Türkiye gibi bazı Müslüman ülkeler ise böyle projelerin içinde olarak günaha ortak olmaktadır.

DAHA ÖNCE UYARMIŞTI

Alparslan KUYTUL Hocaefendi daha önceki konuşmalarında bu oyunu şöyle anlatmıştı;

Amerika, Suriye, Afganistan, Libya ve Irak gibi dünyanın değişik yerlerinde ‘çatışma bölgeleri’ meydana getirerek samimi ve cihad ruhlu gençleri temizlemeyi hedeflediğini vurgulayarak şöyle demişti;  

“Amerika bu gençlere bir miktar silah desteği veriyor. Güçlendiklerini düşünmelerini istiyor. Tam böyle güçlendiklerini düşünmeye başlarken tepelerine yine bir belayı gönderiyor, o kadar genç imha oluyor.”  

Alparslan KUYTUL Hocaefendi bu olayların Müslümanlara zararını belirterek;

Olan kime oluyor; Suriye halkına oluyor, olan kadınlara, çocuklara oluyor.” demişti.

Hocaefendi bu oyunun herkesin anlayamayacağını belirterek Müslümanlara şu uyarıda bulunmuştu;

Büyük devletlerin stratejilerini bizim genç, samimi Müslümanlarımız anlayamıyor” diyen Hocaefendi, gençlerin “Allah” diyenin peşinden gittiğini; “Bunun peşinde ne var, nereden çıktı bu” diye sormadığını ifade ederek;

“Hala aynı delikten ısırılıyoruz. Bu gençlerimizin birçoğunun zekâsı büyük devletlerin bu stratejilerini anlamaya müsait değil, bilgisi zaten müsait değil.”dedi.

Allah Müslümanlara feraset versin, basiret versin…”

 



0 Yorum

Yorum Yaz