Dolarda artış durmuyor, gram altın rekora koşuyor! Uzmanı uyardı!

Selçuk Geçer, dolar kuru ve altın ilgili yeni bir tahmin dile getirdi: "Önümüzdeki günlerde 8.80 seviyesine gidebilir daha sonrasında 9 liranın kırıldığını 10 liranın zorlanmaya başlayabilir."

Dolarda artış durmuyor, gram altın rekora koşuyor! Uzmanı uyardı!
09 Ara 2020 20:36:43

Selçuk Geçer, dolar kuru ve altın ilgili yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Geçer, " Türkiye'de iyi ihtimal kademeli bir yükseliş olursa önümüzdeki günlerde 8.80 seviyesine gidebilir daha sonrasında 9 liranın kırıldığını 10 liranın zorlanmaya başladığını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer, altın ve dolar üzerine dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Altın ve dolar kurunda hareketliliğin ardından artışa geçen altın ve dolar düşüş yaşanmıştı. Merkez Bankasının kararı ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifası sonrası dolar kurunda gerçekleşen düşüşün ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomik reform sözleri piyasaları hareketlendirdi ve sonrasında ise dolar kuru indi. Bir süre sonra dolar kurunda yükseliş meydana gelmesinde reform söylemlerinin yerine getirilmemesinin sebep olduğu ifade edildi

Dolar kuru ve altın fiyatları ne zaman düşecek ve yükselecek? Altın ve dolardaki yükselme 2021 yılında D sürecek mi? Altın fiyatlarında en etkili, altının ons değerini ne yükseltiyor? Dolar ve altın yatırımcısı düşüş ve yükselişi yakından takip ediyor. Dolar kaç TL olacak?

GRAM ALTIN FİYATINDA REKOR BEKLENİYOR

Selçuk Geçer, önümüzdeki günlerde altın ve dolar kurunda ciddi bir yükseliş olacağını vurgulayarak, "Hem altın hem de doların yükseldiğini göreceğiz. Altın uluslararası gelişmelere bağlı olarak teşvik haberleriyle ve korona virüs süratli bir şekilde yayılmasıyla artıyor. Türkiye'de makro ekonomik verilerin bozulmasıyla beraber dolar kurunda devalüasyonist karşılık görmeye başlayacağız. İkisine de bağlı olarak gram altında rekor seviye görülecek. " cümlelerini kaydetti.

Dolardan rekor üstüne rekor... Dolar kuru bugün ne kadar? 30 Eylül 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin ne kadar? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Etiketler:   Dolar


0 Yorum

Yorum Yaz