Faruk Beşer Ak Trollerin Hoca Versiyonu Mu?

Alparslan Kuytul Hocaefendi geçtiğimiz cuma akşamı mutad düzenlediği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Lanetleşmeye davet etmenizin sebebi nedir?” sorusuna verdiği cevapta “3.5 aydır sürekli saldırıyor sabrettim ama artık yeter” dedi. Yaklaşık iki saat süren konuşmasında bir çok noktaya değinen Hocaefendi Faruk Beşer'in saldırganca tweetler attığını söylerek Faruk Beşer’e “Aktrollerin hoca versiyonu gibi” dedi.Ayrıca açıklamasında şu noktalara değinmesi dikkatleri çekti;

Faruk Beşer Ak Trollerin Hoca Versiyonu Mu?
08 Ağu 2016 13:23:56

FARUK BEŞER AK TROLLERİN HOCA VERSİYONU MU?

Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi geçtiğimiz hafta vakıf binasında gerçekleştirdikleri forum programında Faruk Beşer'in 3.5 aydır onlarca itham ve iftirada bulunduğunu ve darbe projesinin bir ucu olduğunu iddia ettiğini söyleyerek lanetleşmeye davet etmişti.

Kendisinden hiçbir cevap gelmeyen Faruk Beşer’in 3.5 ay boyunca kendisine ve Furkan hareketi mensuplarına karşı hakaret ve iftira içerikli tweetlerine geçtiğimiz günlerde yazılı olarak da cevap veren Hocaefendi hala zanla konuştuğunu söylediği Faruk Beşer’e “Artık Yeter” diyerek fena çıkıştı. Geçtiğimiz cuma akşamı  mutad düzenlediği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Lanetleşmeye davet etmenizin sebebi nedir?” sorusuna verdiği cevapta “3.5 aydır sürekli saldırıyor sabrettim ama artık yeter” dedi. Yaklaşık iki saat süren konuşmasında bir çok noktaya değinen Hocaefendi saldırganca tweetler attığnı söyleyerek Faruk Beşer’e “Aktrollerin hoca versiyonu gibi” dedi. Ayrıca açıklamasında şu noktalara değinmesi dikkatleri çekti;

 

Senin Partine Bir Tenkitte Bulunduysam Bu Saldırganlık Demek Midir?

Saldırgan diyor, beyinsiz diyor, putperest her şeyi diyor. Saldırgan olan biz oluyoruz. Bunun saldırgan dediği ne? Saldırgan olmadığıma göre üç buçuk aydır bu tweetleri attığı halde sessiz kaldığıma göre Allah’a havale ettiğime göre bunun saldırganlıktan kastı ne olabilir? AKP’yi yaptığım tenkitler. Yazıklar olsun AKP’ye yaptığım tenkitlerde Allah için yapılan tenkitlerdir. Senin partine bir tenkitte bulunduysam bu saldırganlık demek midir? Saldırgan sensin bak neler söylüyorsun bir ana avrat küfretmediğin kalmış.

Ak Trollerin Hoca Versiyonu Gibi.

Ak troller nasıl ki herkese küfrediyor sövüyor sayıyor bir sürü laf söylüyor, seni illallah ettirmek istiyor, seni bir daha konuşmaz hale getirmek istiyor. Öyle ağır laflar söylüyorlar ki sana ak troller, 'Artık lanet olsun! bunlar ağzı bozuk insanlar, bana her lafı söylüyorlar bir daha da yazmayayım, çizmeyim, bir şey demeyeyim demeni sağlamaya çalışıyorlar.' Onlar gibi davranıyor. Öyle laflar söylüyor ki sende diyesin ki lanet olsun bir daha da konuşmayayayım.

 Ben Konuşurum Hoca! Beni Başkalarıyla Karıştırma!

 Senin gibi yüz tane hoca, bunun gibi yüz tane tweet daha atsa; sen  beni  susturamazsın biiznilleh. Böyle ağır ifadeler, bu onların taktiği, onlardan mı değil mi bilmiyorum ama ak trollerin taktiği bu. Ağır ifadeler kullanarak ‘lanet olsun bir daha da yazmayayım çizmeyim bir şey demeyeyim’ demeni sağlamaya çalışıyorlar. Bu bir yöntem bu bir strateji. Şimdi ben onun attığı tweetleri okuyunca aklıma bu geldi: onlar bu tür ifadeler kullanıyorlar. Bu da onun hoca versiyonu. Onlar gibi küfredemiyor tabi ama bu da put diyor, provokatif diyor, sağdan yaklaşan şeytan diyor, beyinsiz diyor, saldırgan diyor. Trollerin hoca versiyonu. Ve birisi bir tweet atsa neden böyle söylüyorsunuz dese anında engelliyor. Sen nasıl bu kadar vakit bulabiliyorsun? O sürekli başında, ben niye vakit bulamıyorum. Birisi hocam lanetleşmeye çağırdılar eminseniz gidin dese hemen anında engelliyor. Oturmuş başına herkesi engelliyor. Sen bana bir tweet atsan benim haberim olmaz bir ay sonra haberim olur. Senin vaktin ne kadar bolmuş böyle. Biri bana getirdiyse ben duyarım yoksa ben ne bilirim ne bakarım ama o oturmuş sürekli başında.

Videonun tamamını izlemek için;

https://www.youtube.com/watch?v=XarL1YtmVu0

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz