İl içi atama sonuçları: 65 ilin sonuçları açıklandı

MEB il içi atama sonuçları bugün tamamlanıyor. 30 Mayıs'ta tamamlanması beklenen sonuçlarda şu ana kadar 65 ilin sonuçları yayınlandı.

İl içi atama sonuçları: 65 ilin sonuçları açıklandı
01 Haz 2018 15:15:37

30 Mayıs'ta açıklanması beklenen il içi atama sonuçları, Perşembe gününden itibaren İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belli şehirler için açıklandı. Şu ana kadar 65 il için sonuçlar netleşti, diğerleri bekleniyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı il içi tayin sonuçları tamamlanmak üzere. Şu ana kadar 81 ilden 65'i için sonuçlar açıklanırken, bugün atama sonuçlarının tamamlanması bekleniyor. Öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak gerçekleştirilen atamalarda hizmet puanı esas alınıyor. Hizmet puanının eşit olması durumunda hizmet süresi, hizmet süresinin eşit olması durumunda ise öğretmenliğe daha erken tarihte başlayana öncelik verilecek. 

İl içi atama sonuçları açıklanan iller

Adana, Adıyaman, Afyon, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Muş, Nevşehir, Ordu, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye

Öğretmenler, il içi tayini için en fazla 40 tercihte bulunabiliyorlar. Valilikler tarafından gerçekleştirilen atamalarda şu ana kadar 65 ilin sonuçlarının netleştiği biliniyor. Kalan 16 ilin sonuçlarının açıklanması sürecinin bugün tamamlanması, söz konusu illerin Milli Eğitim Müdürlüklerinin resmi sitesinde yayınlanması bekleniyor. 

İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ



0 Yorum

Yorum Yaz