İslam Düşmanı Arnavut Enver Hoca Öldü

İslam düşmanı Enver Hoca, dine dair ne varsa yasak koyan azılı bir kafir olarak dünya tarihine geçti. Ülkesindeki camileri yıktırıp, kalan birkaç camileri de depo olarak kullanan İslam düşmanı Enver Hoca büyük kıyımlar gerçekleştiren bir zalim olarak anılıyor.

İslam Düşmanı Arnavut Enver Hoca Öldü
11 Nis 2016 11:15:56

Döneminde Arnavutluğu Komünist Bloğa yakınlaştıran Enver Hoca, tüm dinlere karşı bir savaş başlatarak kilise ve camileri kapattırıp dine dair ne varsa yasakladı. Dünyada ilk kez olmak üzere Ateistliği devletin yönetiminde resmileştirdi. Ona kadar bilinen insanlık tarihinde ateizmin devlet yönetimi olduğu bilinmemektedir. Onun eliyle milyonlarca Arnavut genç dinden uzak büyüdü. Onun dinsiz nesiller yetiştirme politikası tarihte eşine nadir rastlanan icraatlardandır. 11 Nisan 1985'te geçirdiği bir kalp krizi sonucu ölen Enver Hoca, okullarda erkek çocukları sünnet kontrolüne tutturur, sünnetli erkek öğrencilerin ebeveynlerini cezalandırırdı. Onun dinsiz bir nesil için bu kadar takipçi bir sistem kurmuş olması ne denli din düşmanı biri olduğunu da işaret ediyor.

Bugün ise putu yıkıldı!   Şimdilerde ise Enver Hoca'nın anıtı meydandan kaldırılmış. Kendisi için anıtmezar olarak düşünülüp inşa edilen mekan, spor salonu olmuş. Bir zamanlar uluslararası sol hareketin simgesi Arnavutluk Emek Partisi'nin merkez binası ise kültürel amaçlı bir merkeze dönüştürülmüş.   Bu ve bunun gibi din düşmanlarını tarih asla affetmeyecektir. Bu ve bunun gibi İslam düşmanları asla felah bulamayacak, ahirette de pişman olacaklardır.


1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Enkelejda Stafa 27 Şub 2020 00:12:31

    Ah ah bugun karisi oldu insallah cehenemin dipinde


Yorum Yaz