İslami Gelişmeleri Durdurabilmek İçin Anlaşılan Tüm Dünyada Böyle Bir Karar Verilmiş!

Alparslan Kuytul Hocaefendi 3 Şubat Cuma akşamı gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen " Avrupa Birliğinin yayınladığı anti terör yasası ile Müslümanları hedef almasını ve bazı ülkelerde cami kapatmaya kadar varan uygulamalarını nasıl değerlendirmeliyiz? “ sorusuna “Ortadoğu’da baskının artmasını istiyorlar. Türkiye gibi ülkelerde baskının çoğalmasını istiyorlar.” Diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

İslami Gelişmeleri Durdurabilmek İçin Anlaşılan Tüm Dünyada Böyle Bir Karar Verilmiş!
04 Şub 2017 14:22:37

Avrupa Birliğinin yayınladığı anti terör yasası ile Müslümanları hedef almasını ve bazı ülkelerde cami kapatmaya kadar varan uygulamalarını nasıl değerlendirmeliyiz?

Evet, Amerika’da da bir takım bahanelerle camileri kapatma yetkisi ve böyle bir kanun ya da tasarı çıktığını duydum. 

Anlaşılan şu ki Türkiye’de yapılmaya çalışılan diktatörce uygulamalar. Kur’an öğretmek bile yasak gibi laflar. Kur’an’ı kim öğretirmiş? Diyanet. Biz öğretemezmişiz. Siz komşunuza, akrabalarınıza öğretemezmişsiniz. En ufak bir şeyde yurtların kapatılması, binlerce vakıf ve derneğin kapatılması, televizyonların kapatılması. Demek ki bu yalnız Türkiye’ye mahsus bir şey değil.

İslami Gelişmeleri Durdurabilmek İçin Anlaşılan Tüm Dünyada Böyle Bir Karar Verilmiş.

Amerika’da da, Avrupa’da da, Rusya’da da, Türki Cumhuriyetlerde de, Ortadoğu’da da. Eskiden yalnız Ortadoğu’da idi diktatörlük. Şimdi Avrupa’ya ve Amerika’ya da sıçradı.  Oralarda da yavaş yavaş anti terör bahanesi ile İslam Terörü gibi saçma sapan laflarla, cami kapatma,  dernek kapatma, faaliyetleri engelleme devri başlıyor.

 Aslında Bu Demek Ki Dünya Çapında Alınan Bir Karar.

Çünkü tüm dünyada İslami gelişmeler var. Bunu durdurabilmek için anlaşılan devler böyle karar vermişler. İslami gelişmeleri durdurabilmek için böyle kanunlar artık Avrupa’da da başlıyor. Türki Cumhuriyetlerde oralardan gelen gidenlerin bize anlattıkları Azerbaycan’ından Türkmenistan’ından Kırgızistan’ından Özbekistan’ına bu devletlerde baskı var. Faaliyetler yasak, hemen hemen her şey yasak. Siz bizim 30’lu 40’lı yıllarımızı yaşıyorsunuz diyorduk onlara birkaç sene evveline kadar. Şimdi Türkiye’de de oraya doğru gidiş başladı. Oralarda da Kur’an öğretmek yasak.

Şimdi Türkiye’de de o kanun tatbik edilmeye başlanıyor.

Türkiye 30’lu 40’lı yıllara doğru tekrar döndürülüyor. Demek ki yalnız Türki Cumhuriyetlerde yâda Türkiye’de değil yâda Ortadoğu’da değil. Demek ki bu Amerika’ya da Avrupa’ya da sıçrıyor. Amerika’nın başına gelen yeni başkan, bu adam açıkça İslam düşmanlığı yapmaya başladı.  Ve 7 ülkenin Müslüman halklarının Amerika’ya girişini yasakladı. 7 devletin vatandaşına onlara kesinlikle vize verilmeyecek dedi. Vizeyi kaldırdı. Hatta orada vatandaşlık almış olanların bile en ufak bir şeyde sınır dışı edileceğini söylediler.

Bu şunu gösteriyor; Şu an dünyanın patronu kim? Amerika.  

Amerika böyle bir adamı başkan yaptıysa kesinlikle tüm dünyada önümüzdeki yıllarda İslami faaliyetlere baskının arttırılacağını gösterir.  Büyük devletlerin hatta küçük devletlerin bile diyebilirsiniz hiçbir devletin başkanı seçimle başa gelmez bunlara inanmayın. Bir plan yapılır o plana göre adam seçilir. Ve o adam desteklenir. Yıldız yapılır, kahraman yapılır. Bazı olaylar meydana getirilir. Ve o olaylar sayesinde bir kahraman üretilir.  Halk ne bilecek oy verir. Devletlerin başındakiler böyle seçilmektedir. Medya yönlendirmesi ile. Önce plan yapılmaktadır. Plana göre de bir adam bulunmaktadır. Amerika demek ki 10 yıl 8 yıl aradan sonra, Obama döneminden sonra böyle bir şeye karar verdi.  Öyle sanıyorum ki Amerika artık biraz daha baskıcı bir sistem istiyor. Yoksa Trump’ı başa getirmezlerdi. 

Daha Baskıcı Bir Sistem Kurmak İstiyor.

 Amerikan halkı bile rahatsız bu adamdan. Eskiden biri seçimi kazanırdı. Diğerleri susar tamam kısmet onunmuş derdi. Şimdi öyle değil. Bakın Trump kazanmış hala Amerikan halkı bile tepki göstermeye devam ediyor. Dünya’da nereye gitse tepki gösterilecek olduğu belli oldu. Çünkü Amerikan devleti buna karar verdi.

 Ortadoğu’da baskının artmasını istiyorlar. Türkiye gibi ülkelerde baskının çoğalmasını istiyorlar.

Avrupa’da da baskının artmasının istiyorlar. Her tarafta baskının artması Amerika’nın arttırması ile mümkündür. Amerika baskıyı arttırmadıkça baskıcı bir sistem kurmadıkça dünyada baskıcı sistemler ayakta kalamaz. Trump’ın başa getirilmesi bunun için. Önümüzdeki yıllarda daha baskıcı sistemler kurulacak gibi görünüyor. Şimdiye kadar Avrupa ve Amerika baskı yapıyordu sizde demokrasi, yok sizde özgürlük yok falan. Şimdi kendilerinde de özgürlük azaltılıyor. Artık baskı yapmayacağız mesajını veriyorlar. Yani baskı yapın, ezin.  Dün Merkel Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı ile görüşürken resmi konuşmada bile İslam Terörü ifadesinin kullandı. Yani açıkça tavırlarını belli ediyorlar. Bundan sonra Avrupa’da da Amerika’da da baskının daha da artacağını ve oralarda baskı artına tüm Ortadoğu da daha diktatör daha zalimce sistemlerin kurulacağını planlıyorlar. İnşallah Rabbim müsaade etmez. Yoksa plan bu.

Trump’ın başa getirilmesi boşa değil. Tesadüf değil.

Büyük güçler desteklediler, destek boşuna değil.   Ve bakın Trump başa gelir gelmez İsrail daha da azgınlaştı.

Şimdiye kadar Müslümanlar Avrupa’da Amerika’da özgürlük var diyorlardı. Artık bunu söyleyemeyecekler. Çünkü oralarda da baskı başlayacak. 



0 Yorum

Yorum Yaz