İstanbul'da 44 Kişi Öldü Kimsenin Umurunda Değil!

Alparslan Kuytul Hocaefendi 1 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen ‘Kadir Gecesi Özel Programı’nda gecenin anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından İsanbul’daki patlama ile ilgili açıklamada bulundu ve devlet idarecilerinin patlamadan iki gün sonra köprü açılışı yapmalarını şu sözlerle eleştirdi;” Kaç defa oldu ve artık o kadar umursamaz oldu ki devleti idare edenler umurlarında değil.İki gün sonra Osman Gazi köprüsünü açıyorlar düğün dernek oynuyorlar zıplıyorlar bayram yapıyorlar.

İstanbul'da 44 Kişi Öldü Kimsenin Umurunda Değil!
04 Tem 2016 11:32:04

“Bundan sonra siz Daişi vursun diye incirliği verirseniz Amerika’ya oda Türkiye de eylem yapmaya başlar dedim ve ondan sonra bu kaçıncı eylemidir daişin sayısını bilmiyorum kaç defa oldu.

Kaç defa oldu ve artık o kadar umursamaz oldu ki devleti idare edenler umurlarında değil.İki gün sonra Osman Gazi köprüsünü açıyorlar düğün dernek oynuyorlar zıplıyorlar bayram yapıyorlar.

Ya sizin hiç mi vicdanınız kalmadı ya?

 İnsan bunu 10 gün bir hafta geciktirir ne olur! İnsanın düğünü olsa uzaktan bi akrabası ölse tehir ediyor.

Böyle Bir Şey Yok Türkiye Tarihinde!

 Artık o kadar alışmışlar ki her gün askerler polisler… Her gün şehit haberleri, şehit haberleri hiç umurlarında bile değil. Böyle bir şey yok Türkiye tarihinde 8 ayda 10 bin insan öldü yaklaşık bu ne ya! Bu ne! Hiç umurlarında değil.Daha 2 gün evvel bomba patlıyor 44 kişi ölüyor, köprü açılışı yapılıyor düğün dernek gibi. Artık insanın kıymeti kalmamış ve benim gördüğüm kadarıyla idareciler için artık 50 kişi 100 kişi 1000 kişi önemi kalmamış.

Bir devleti idare edenler merhameti kaybederlerse devleti de kaybederler.”



0 Yorum

Yorum Yaz