Keşke Ben Haksız Çıksaydım!

Keşke Ben Haksız Çıksaydım!
20 Haz 2016 15:50:03

Keşke bu hesapsız hareket başarılı olsaydı da ben haksız çıksaydım.

Keşke bu hareket muvaffak olsaydı da yüzbinlerce şehit verilmeseydi.

Keşke on binlerce çocuk ölmeseydi, keşke on binlercesi yetim ve öksüz kalmasaydı,

keşke Suriye yerle bir olmasaydı,

 

keşke on milyon Suriyeli mülteci durumuna düşmeseydi,

keşke binlercesi denizde boğulmasaydı,

keşke Suriye halkı o zalimden kurtulsaydı da ben haksız çıksaydım.

“Hata etmişim, demek ki böyle de olurmuş, sünnetullahı yanlış teşhis etmişim” derdim olur biterdi. Ancak sünnetullah; her zaman geçerli olduğunu, değişmeyeceğini, gerekli tedbirler alınmadan ve toplum değişmeden Allah Azze ve Celle’nin zafer vermeyeceğini bir kez daha gösterdi. Allah Azze ve Celle, bizi toplumlarla ilgili koyduğu sünnetlerine uymadığımızda toplumsal değişimi başaramayacağımız hususunda uyarmış ve “Gerçekten Allah, kendi nefis (öz)lerinde olanı değiştirinceye kadar, bir toplulukta olanı değiştirmez.”1 buyurmuştu.
Olay şudur: Dağılmış olan ümmetin her bir parçasında uyanış başlamıştır ve kâfirler bunu durduramamaktadırlar. Onun için bu hareketleri olgunlaşmadan ve büyümeden erken doğuma zorlamaktadırlar. İleride olacak olan gerçek İslam devrimlerini engellemek için sahte devrimler başlattılar. Afganistan, Irak, Libya, Suriye gibi ülkelerde çatışmalar başlatıp İslamcı gençleri buralara çekerek imha etme yoluna gittiler. Devletlerin istihbarat örgütleri kendi içindeki İslamcılardan kurtulmak için saf gençleri cihad adı altında buralara götürdüler ve çatışma bölgelerinde yok ettiler. Kendilerince büyük bir temizlik yaptılar. Arap baharı denilen bu kanlı ve sahte bahar hem bunun için başlatıldı hem de Ortadoğu devletlerinin bölünmesi, küçültülmesi ve Ortadoğu haritasının yeniden çizilmesi için. Böylece Irak, Suriye, Türkiye ve İran, İsrail için tehdit olmaktan çıkacak ve İsrail’in güvenliği kesin olarak sağlanmış olacak. Ayrıca ABD ve Rusya’ya bağlı olacak olan küçük kukla devletler kurulmuş olacak. Bunlara ilaveten Amerika biraz daha bölgeye yerleşecek, Müslümanlara gözdağı verecek, İslam’ı ve Müslümanları ılımlı hale getirecek, ılımlı cemaatleri destekleyip batı medeniyetini reddeden ve İslam Medeniyeti’ni isteyen tevhidî hareketleri bitirmeye çalışacak. Plan bu. 

Yazının Tamamını Okumak İçin;

http://www.furkannesli.com/suriyede-ne-hayal-edildi-ne-oldu-sayi-56.html

Furkan Nesli Dergisi Başyazarı Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin  "Suriye'de Ne Hayal Edildi, Ne Oldu" Yazısından Alıntıdır.



0 Yorum

Yorum Yaz