Küfür Devam Eder Zulüm Devam Etmez!

Alparslan Kuytul Hocaefendi kendisine sorulan "Son zamanlarda AKP hükümetinin cemaatlere, siyasilere ve gazetecilere yapılan baskı ve engellemelerin artmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu cevapladı;

Küfür Devam Eder Zulüm Devam Etmez!
10 Haz 2016 16:54:07

Evet arttı.Bize de arttı. Bunda Başbakanın görevden alınmasından sonra bir artış şeklinde görüyorum.Daha evvelde vardı elbette ama demek ki başbakan bazı meseleleri engelliyordu. Tamamen diktatörlük olmaması için elinden geleni yapıyordu herhalde. Onun görevden alınmasından sonra hiçbir hakları olmadıkları halde görevden aldıktan sonra baskılar daha da arttı.Bundan sonra daha da artabilir. Ben bu gidişatı iyi görmüyorum. Bir gün, o birlikte oldukları insanlarla da araları bozulacak. O zaman bir takım güçler hükümeti devirecek(!) O zaman hükümet kime sığınacak? Bu gün bu şekilde baskı yapılırsa cemaatlere, yarın kime sığınacaklar? Kimden yardım isteyecekler? Bir takım bahaneler var. PKK bahanesi ve Paralel bahanesi iki tane bahane ellerinde.İki tane bahaneye sarılmışlar bu iki bahaneyle istediklerini yapıyorlar. Bu elbetteki hep böyle devam etmeyecek. Bir söz var "küfür devam etse bile zulüm devam etmez." Bu yoldan dönülmelidir. Müslüman insanların kalpleri kırılmamalıdır. Bir gün zalimler zulüm ettiklerinde tekrar darbeler yaptırdıklarında onları savunacak kimseyi bulamayacaklar. Bundan sonraki dönemde de bu baskılar devam edebilir. Herkes her şeye hazırlıklı olmalı.

Son zamanlarda AKP hükümetinin cemaatlere, siyasilere ve gazetecilere yapılan baskı ve engellemelerin artmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

 

 


0 Yorum

Yorum Yaz