Madem İsrail'e Dostuz ve Muhtacız O zaman Cenazeye Cumhurbaşkan'ı Katılmalı!

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen “İsrail eski cumhurbaşkanı Şimon Peres'in cenazesine Mahmut Abbas'ın ve Türkiye'den Feridun Sinirlioğlu’nun katılmasını nasıl değerlendirirsiniz?”sorusuna verdiği cevapta” İsrail’in NATO’ya girmesine siz sebep oldunuz müsaade ettiniz bu unutulmayacaktır. O yaptığınız anlaşmada “Kudüs ile Ankara arasında” diyerek Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmiş oldunuz, meşrulaştırmış oldunuz böyle hatırlanacaksınız. İsrail’le dostuz demeniz unutulmayacak, muhtacız demeniz unutulmayacak “şeklinde önemli açıklamalarda bulundu.

Madem İsrail'e Dostuz ve Muhtacız O zaman Cenazeye Cumhurbaşkan'ı Katılmalı!
01 Eki 2016 16:54:41

Türkiye'nin İsrail’e Muhtaç Olduğunu Anlıyoruz.

 Cumhurbaşkanı başbakanlığında Şimon Peres'e siz insan öldürmeyi çocuk öldürmeyi iyi bilirsiniz demişti. One mınute meseleleri. Ondan sonra ne one mınute kaldı ortada, ne katil İsrail, ne terörist İsrail. Şimdi dostumuz İsrail ve muhtaç olduğumuz bir İsrail. Elbette ki Şimon Peres’te olsa gidecekler.

Türkiye Bütün Kazandığı Puanları Teker Teker Kaybediyor. 

İsrail’e tepki göstererek oradaki Müslümanları koruyarak puan kazanmıştı. Ama o puanların hepsini kaybetti. İsrail ile dostuz diyerek ve muhtacız diyerek hepsini kaybetti. Bugüne kadar gelmiş bu kadar başbakan, bu kadar hükümetin hiçbirinin yapmadığını yaptılar.

İsrail’in NATO'ya Üyeliğini, Bugüne Kadar Ki Bütün Hükümetler Veto Etmişti.

İsrail’in NATO'ya üyeliğini, bugüne kadar ki bütün hükümetler veto etmişti, reddetmişti, engel olmuşlardı. NATO'da İsrail ile birlikte olamayız demişlerdi.  Mesela Filistin ve İsrail arasında bir savaş olsa İsrail NATO üyesi olduğuna göre o zaman bütün NATO üyesi ülkelerin yardım etmesi gerekecek İsrail ve Türkiye İsrail'e yardım mı edecek? Filistinlilere karşı İsrail'e yardım mı edecek Türkiye? NATO'ya almak demek, bu demek. O yüzden bugüne kadar ki hükümetler NATO'ya üye olmasını veto ettiler. Türkiye'nin vetosu ile İsrail NATO'ya üye olamıyordu. Bu hükümet İsrail’e karşı söylemleriyle puan kazanmıştı, bu hükümete bütün söylediklerinin hepsini geri yalattılar, hepsini aldırdılar.

İsrail’in NATO'ya Üye Olmasını Bile Bu Hükümetin Eliyle Gerçekleştirdiler. 

Halk anlamıyor bütün medya susturulmuş vaziyette 2 tane televizyondan başka haber veren bile yok böyle haberlerin üstü örtülüyor. İnternetten duyduysanız dış basını takip edebiliyorsanız ya da bir televizyonda çıktıysa gördüyseniz haberiniz olduysa oldu. Yoksa bütün televizyonlara el konulmuş vaziyette ellerinde olmayan da korkutulmuş ve susturulmuş vaziyette.

Hepsi Susturulmuş Vaziyette. Türkiye'nin Haberi Yok. 

 Bir darbedir bir darbe ne kadar oldu iki buçuk aydır her gün 24 saat 24 tane televizyondan hatta 100 tane televizyondan 24 saat darbe darbe darbe başka bir şey konuşulmuyor. Ama İsrail NATO’ya üye yapıldı kimse konuşmuyor. Hepsi susturulmuş vaziyette.

Bir Avuç İsrail'e Muhtaçsak Ölelim!

İsrail’le şehitlerle ilgili 20 milyon dolarlık anlaşma yapıldı. O anlaşmada rezalet. İki hafta önceydi galiba anlaşmada ki rezaletleri okumuştum size. Herkes susturulmuş vaziyette. Zaten hükümetin bir bakanı İsrail’le dostuz dedi. Sonra da cumhurbaşkanı çıktı İsrail’e muhtacız dedi.


Bir Avuç İsrail'e Muhtaçsak Ölelim!

Dün siz değil miydiniz katil diyen, terörist diyen. Ne değişti? İsrail aynı teröristliğe devam etmiyor mu? Bu anlaşmadan sonra İsrail daha da saldırılarını arttırdı. Niye arttırmasın ki Türkiye’ye diz çöktürdü. Bütün Dünya’ya da ibreti âlem etti. Bize karşı böyle diklenenleri işte böyle ezeriz. Böyle kapımıza getiririz işte böyle muhtacız dedirtiriz, dostuz dedirtiriz diyorlar şu anda. Ve tüm dünyayı da aslında Türkiye ile korkutuyorlar. Türkiye’yi ne hale getirdik sizi daha beter ederiz ona göre bize diklenmeyin demiş oluyorlar. Bundan sonrasında da diklenecek olanları korkutuyorlar. Diklenemez hale getiriyorlar.


Bir Müsteşar Düzeyinde Katıldık Deyip Yarın Övünecek Misiniz? 


Dışişleri Bakanlığı'nda çalışan bir müsteşar düzeyinde cenazeye katılım yapmakla güya ‘işte bir bakan düzeyinde katılmıyoruz’ demek istiyorlar. Yok Başbakan düzeyinde katılsaydınız birde! Bırakın bu çocukça siyasetleri. Bir müsteşar düzeyinde katıldık deyip yarın övünecek misiniz? 

Nasılsa Dostuz Dediniz Bence Cumhurbaşkanı Gitse Daha İyi Olur.

 Madem dostmuş madem muhtaçmış bence Cumhurbaşkanı gitse daha iyi olur. Kalkıp da bana siyaset dersi vermesinler. Ya işte bu işler böyle ne yapalım böyle gerekiyor falan. Bırakın ya. Bu siyaset denilen nesneyi bir tek siz mi biliyorsunuz ? Yani siz o makamda olabilirsiniz ama bu sizin siyaset bildiğinizi de göstermez. Siyaset bilmediğiniz zaten Irak’ta da ortada Suriye’de de ortada Rus uçağını düşürmenizden de belli.

Siz Siyaset Bildiğinizi Mi Sanıyorsunuz!

Herkese siyaset dersi vermeyin. İşte ne yapalım siyaset böyle bir şey. Hayır, öyle bir şey değil! İsrail’in NATO’ya üye olmasını Demirel bile veto etmişti! Beğenmediğiniz, birçok kaynakta mason olarak geçen Demirel bile milletten çekindiğinden Mason Demirel derler, aleyhinde konuşurlar diye müsaade etmedi. Gitti İsrail’e iyilik yaptı onun NATO’ya girmesini sağladı derler diye utancından, korkusundan yapamadı.

Bunların Nasılsa Böyle Korkuları Yok!

Nasılsa kimse bunlara mason demiyor. Nasılsa kimse bunlara İsrail taraftarı demez. Nasılsa bunlar namaz kılıyor ya o yüzden istediklerini yapabiliyorlar. Neymiş namaz kılıyorlar, neymiş hanımları başörtülü istedikleri kararı verebiliyorlar.

İstedikleri Tavizi Verebiliyorlar. Demirel’lerin Ecevit’lerin Vermediği Tavizi Verebilecek Kadar.

Ondan sonra da biri itiraz ettiği zaman susturmak istiyorlar. Herkesi korkutuyorlar. ‘Siyaset böyle bir şey ne yapalım’ diyorlar. Hayır, öyle bir şey değil. Siz siyaseti bilmediğinizden dolayı bu hale geldiniz. Yaptığınız yanlışlar dünyada sizi yalnızlaştırdı. Yalnızlaşınca İsrail’le dostuz dediniz.

O Yanlışları Yapmasaydınız İsrail’le Dostuz Demek Zorunda Kalmazdınız.

Ben sizin 13 yıldır bu yanlışlarınıza itiraz ediyorum. Irak politikanızdan itibaren bu yanlışlarınıza itiraz ediyorum. Ve bu yanlışlarınız Allah’ın tokadını yemenize sebep oluyor. Yalnız kalmanıza da sebep oluyor. Bu sefer daha büyük hatalar yapıyorsunuz. Şu anda Türkiye’nin Filistin’in koruyucusu yardımcısı olduğuna artık kim inanır? İki tane uyduruk gemi göndermekle şu izlediğiniz yanlış siyaseti ört bas edebileceğinizi mi sanıyorsunuz?

 İsrail’in NATO’ya girmesine siz sebep oldunuz bu unutulmayacaktır. O yaptığınız anlaşmada “ bu anlaşma Kudüs ile Ankara arasında” diyerek Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmiş oldunuz, meşrulaştırmış oldunuz böyle hatırlanacaksınız.

Gönderdiğiniz Gemiler Unutulacak!

Attığınız O İmzalar Hatırlanacak! 

 



4 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    veli 10 Nis 2016 13:03:00

    abd'de akp aleyhine reza davası açıldıktan sonra akpcilerin israile ihtiyacımız var, israil dostumuz demeleri ve israilin natoya üyesine onay vermeleri çok manidar. muhtemelen kendilerinin reza davasına bulaştırılmaması için abd'deki güçlü yahudi lobileriyle al gülüm ver gülüm pazarlıkları yapıldı

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    NURAN PAKSÜT 10 Nis 2016 12:53:00

    İSRAİL GAZZEYİ BOMBALIYOR AKPCİLERDEN ÇIT YOK. RUSYA HALEPİ BOMBALIYOR AKPCİLERDEN ÇIT YOK. O HALDE NEDEN MEYDANLARDA ÜMMETİN SAHİBİYİZ ÖNDERİYİZ EDEBİYATINI YAPIYORLAR? MISIRDA DARBEYİ HER YÖNDEN DESTEKLEYEN PARASAL YÖNDEN FİNANSE EDEN SUUD KRALINA BİR KERE DAHİ OLSUN ELEŞTİRMEYEN AKPCİLERİN RABİA İŞARETİNDE SAMİMİ OLDUKLARINA NASIL İNANALIM? LÜTFEN ÜMMETİN DAVALARINI OY İÇİN İSTİSMAR ETMESİNLER

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    MEHMET MURAT 10 Mar 2016 21:44:00

    AKPCİLER DÜN İSRAİLLE İŞİMİZ OLMAZ DİYORLARDI BUGÜN İSE İSRAİLE İHTİYACIMIZ VAR DİYORLAR. GAZZE LİMANI AMBARGOSU KALKSIN DAVASI UNUTULDU. MAVİ MARMARA DAVASI GİDERKEN BİZEMİ SORDUNUZ DENİLEREK SATILDI. O GEMİYİ YOLLAYAN KENDİLERİ DEĞİLMİYDİ?

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Mysavsr 10 Oca 2016 21:27:00

    Alparslan hoca gibi hocalar olmasa bu cevrilen filimleri projeleri nasil anlayacaktik Allah razi olsun hocam


Yorum Yaz