Müslümanların Önünü Açacaklardı!

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin 14 Kasım 2014 tarihinde konferansların engellemesi hakkında yaptığı açıklamada ; ”Nasıl utanmayacaksınız! Müslümanların önünü açacaklardı değil mi? Öyle demiyorlar mı? Bize oy verin müslümanların önünü açacak faaliyetler yapalım. Önümüzü mü açıyorsunuz önümüzü mü kapatıyorsunuz?”diyerek Müslümanların partisi olarak başa gelen Akp’yi şu sözlerle tenkid etti;

Müslümanların Önünü Açacaklardı!
15 Haz 2016 13:01:23

Nasıl utanmayacaksınız!

Müslümanların önünü açacaklardı değil mi? Öyle demiyorlar mı? Bize oy verin müslümanların önünü açacak faaliyetler yapalım. Önümüzü mü açıyorsunuz önümüzü mü kapatıyorsunuz? Bir başörtü meselesini hallettiniz 12 senede ve şimdi de yeniden bu işlere başladınız. Yaptığınız sevaptan çok zaten günah işlemiştiniz. Irak meselesinde de, Suriye meselesinde de burada her gün harama attığınız imzalarla da yaptığınız sevaptan çok günahınız var zaten. Suriye’de ölen insanlarda sizin de hisseniz var, Irak’ta olanlarda sizin de hisseniz var. Her gün haramlara attığınız imzalardan hesap vereceksiniz. Ama birde bunu ilave ediyorsunuz. Bir de engeller çıkarıyorsunuz. Ne diyordunuz insanlardan oy isterken “Bize oy verin, bize yardım edin ki önünüzü açalım.” Önümüzü açıyor musunuz kapatıyor musunuz?

Kıymetli kardeşlerim! Bunlar partilerine oy vermeyenlerin önünü kapatacaklarını belli ettiler.

 Ben inanmıyorum ki biz eğer AKP’ye oy veriyor olsaydık bu engellemelerle karşılaşacağımızı. Ben inanmıyorum! Oy vermediğimiz için bunu yaptılar. Biz bir cemaatiz. Buraya CHP’lisi de gelir, MHP’lisi de gelir, her partiliden olan da gelir. Cemaatin partisi olmaz. Biz İslam’ı anlatıyoruz. Ama onlar bunu anlamak istemiyor. Kendine oy vermeyenlerin önünü kesmeye çalışıyor. Küçük programlar yapmamızı istiyorlar. Büyük yerlerde yapılmasın istiyorlar. Tamam, küçük yerlerde yaparız ama daha fazla yaparız. O zaman nereye kaçacaksınız.

İki Yıllık Engelleme Süreci;



0 Yorum

Yorum Yaz