"Özür Dilerim" Demedikçe Hakkım Haramdır!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin her Cuma düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu Tefsir dersi yerine 29.07.2016 tarihinde saat 21.30’da Furkan Eğitim ve Hizmet vakfı genel merkez binasında ‘Forum Programı’ gerçekleştirildi. Programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"Özür Dilerim" Demedikçe Hakkım Haramdır!
01 Ağu 2016 15:42:49

Alparslan Kuytul Hocaefendi kendisine atılan iftiralara cevap vererek, Kanal A’nın bir programın da sunucunun kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalar hakkında ‘kötü niyetli bir insan değil kandırılmış!’ ifadelerini kullandı. Program sunucusunun önce ‘hain ve casus’ ifadelerini kullanmasını, bir gün sonra da “yanlış bilgiler ile haber yapmışız kimsenin hakkına girmek istemeyiz” diyerek açıklama da bulunmasını şu sözlerle değerlendirdi; “Bu da bir erdemdir. Özür dilemediyse de düzeltmiş fakat ‘hain ve casus’ çok ağır ifadeler bunlar. O yüzden hakkımı haram ettim. Bana kimse hain diyemez.” 

 

Özür Dilerim Demedikçe Hakkım Haramdır!

Bu da bir erdemdir. Özür dilemediyse de düzeltmiş fakat hain ifadeleri çok ağır ifadeler bunlar. Casus ifadesi. O yüzden hakkımı hakkımı haram ettim. Bana kimse hain diyemez.  Düzeltmek tabi ki erdemdir. Ama hain ifadesini kullanmıştım özür dilerim dilemedikçe hakkım haramdır helal etmem bu ağır bir ifade çünkü.

Hain adama ağır gelmez ama şerefli adama çok ağır bir ifade olur bu.

Bunlar bizim AKP çatısı altına girmemizi istiyorlar. Buna bizi zorluyorlar. Bir kısmı kötü niyetli insanlar değil , o sunucu da bence kötü niyetli bir insan olsa, bunu da böyle söylemezdi. Demek ki kandırmışlar. Hiç olmazsa bu kadarcığını yapayım dedi.

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz