Peki siz, Türkiye'nin geleceğinden endişeli değil misiniz?

Almanya'da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın mitinginin iptal edilmesine ilişkin konuşan İbrahim Kalın "AB'nin geleceğinden endişe ediyoruz" ifadelerini kullandı. İbrahim Kalın'ın bu açıklaması 'Peki siz Avrupa'nın geleceğinden endişe ederken İslami konferansların engellendiği Türkiye'nin geleceği hakkında hiç endişe etmiyor musunuz?' sorularına yol açtı.

Peki siz, Türkiye'nin geleceğinden endişeli değil misiniz?
03 Mar 2017 09:22:30

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Almanya'nın Gaggenau kentinde vatandaşlara hitap edeceği toplantısının iptal edilmesine ilişkin, "Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın, Almanya'da katılması planlanan etkinliğin sudan sebeplerle yasaklanmasını kınıyorum. Bu skandal kararın, PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerine kucak açan bir ülkede alınması Avrupa'nın geleceği açısından endişe vericidir." ifadelerini kullandı.

PEKİ SİZ, HİÇ ENDİŞELİ DEĞİL MİSİNİZ?

Avrupanın geleceğinden endişe eden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü acaba İslami konferansların engellendiği, sadece fikrini söylediği veya hükümeti eleştirdiği için tüm hakları elinden alınan insanların bulunduğu, gençlerin halinin içler acısı olduğu ülkemiz için hiç endişelenmiyor mu?

 

Ülkemizin hali ile alakalı bazı haberler:

 

İnsanlarımız Dipsiz Bataklıkta Yok Oluyor

 

8 ayda 537 kişi terörden hayatını kaybetti  

 

 

Türkiye Nereye Gidiyor?  

 

Türkiye Nereye Gidiyor? – 3 | Hırsızlığın Önü Alınamıyor

İsrail'in İmdadına Yetişeceğiz

  Cezaevlerinde kapasite dolup taştı   Okulun yanındaki uyuşturucu yuvasına ailelerden tepki!   Nereye gitsin, pavyona mı gitsin, gazinoya mı gitsin?

 

Kur'an öğretimi yasakmış! 1940'ları yaşıyoruz     Yurtların Kapatılmasından Sonra “Şimdi Sıra Öğrenci Evlerinde”

  Furkan Vakfı’na Engellemeler Dur Durak Bilmiyor

 

Engellerin Ardı Arkası Kesilmiyor!

  ...  


0 Yorum

Yorum Yaz