Rekor Yükseliş Durdu mu? Altın Neden Düşüşe Geçti?

Haftanın kapanış gününde gram bazında 371 lira seviyesini gören altın fiyatları, önceki gün gösterdiği dalgalanma dolayısıyla yatırımcısının yakın takibindeydi. Ons fiyatlamasında son 5 günün en düşük seviyesine ulaşan altın, ons fiyatlarındaki bu gerileme dolayısıyla gram ve çeyrek bazında da düşüş yaşadı. 18 Nisan Cumartesi günü için son fiyatlamalar

Rekor Yükseliş Durdu mu? Altın Neden Düşüşe Geçti?
18 Nis 2020 11:58:48

Son dönemlerde gösterdiği iniş ve çıkışlarla yatırımcısının sıkı takibinde yer alan altın fiyatları, gram bazında 375 lira seviyesine tutundu. 5 gün önceki fiyatlamasına geri dönen altın fiyatları, son bir haftada ons değerinde 60 dolar kayba uğradı. Bununla birlikte iç piyasada gram bazında gerileme gözlenen altın fiyatları için yatay seyir, mesai bitimine doğru 375 lira olarak belirdi.


18 NİSAN ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları, gram, çeyrek ve ons bazında haftanın kapanış gününde dalgalı bir tavır içerisine büründü. Alım satım işlemleri yapan kişilerin anlık ve canlı takip ettiği altın fiyatları, Cuma günü güne 1705 dolarlık ons değeri ile başlarken, piyasaları 1684 dolar ile kapattı. Önceki gün yine gram bazında 379 lira ile güne merhaba diyen altın fiyatları, kapanışı 375 lira ile yaptı. Altın, çeyrek seçeneği ile de 619 liradan satışta yerini aldı.




0 Yorum

Yorum Yaz