Rusya: Uçağın düşürülme emrini Gülenciler verdi

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin baştan beri 'yanlış oldu' dediği Rus uçağının düşürülme vakasının ardından Türkiye ve Rusya'dan yapılan açıklamalarda uçağın düşürülme emrinin Gülenciler tarafından verildiği açıklaması yapılıyor.

Rusya: Uçağın düşürülme emrini Gülenciler verdi
05 Ara 2016 08:17:58

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nın 'emri ben verdim' demesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bir daha olsa yine aynısını yaparız!' demesinin ardından geçen zaman zarfında Türkiye ve Rusya taraflarından yapılan açıklamalarda uçağın düşürülme emrinin Gülenciler tarafından verildiği söylendi.

Rusya Bilimler Akademisi Şarkiyat Enstitüsü Araştırma Görevlisi Ruslan Kurbanov, "24 Kasım'da Rus uçağını kim düşürdü, kim bu emri verdi? Bu talimatı ne Cumhurbaşkanı ne de Başbakan verdi. Bu talimatı İncirlik Üssü'nde nöbetçi olan bir albay verdi. Fiiliyatta da bu albay Gülen'in adamıydı" dedi.

  Erdoğan'dan Rus uçağı yorumu: Pensilvanya'yla bu pilotların bağlantısı olabilir AK Parti milletvekili: Rus uçağının düşürülmesi tuzaktı Gökçek: Rus Uçağını Darbeciler Vurdu Alparslan Kuytul Hocaefendi Yine Haklı Çıktı!    


0 Yorum

Yorum Yaz